11 Jul 2013

DroidGaGu MOD APK

Level 21 symblCrowd Logo Quiz Answers By Hints

1. Multi-language software development environment. It is written mostly in Java. Answer: Eclipse.
2. Discontinued high-density optical disc. Toshiba abandoned the format in 2008. Answer: HD DVD.
3. Founded 1983 in Japan. Produces graphics tablets and related products. Answer: Wacom.
4. Computer bus interface. Connecting host bus adapters to mass storage devices. Answer: SATA.
5. Concentrates primarily on hammer drills, firestops, and installation systems. Products for the construction, building maintenance and mining industries. Answer: Hilti.
6. Fictional character. Created in 1953 by writer Ian Fleming. Answer: 007.
7. National flag carrier of Vietnam. Member of skyteam. Answer: Vietnam Airlines.
8. Japanese multinational electronics corporation. World’s fifth-largest personal computer vendor. Answer: Toshiba.
9. Working group of experts. Was formed by ISO and IEC. Answer: MPEG.
10. International self-service wholesale retailer. Operates across Europe and in some countries of Asia and Northern Africa. Answer: Metro.
11. Theme restaurant. Inspired by the popular portrayal of Hollywood. Answer: Planet Hollywood.
12. Founded in Winston-Salem, USA in 1875. Second-largest tobacco company in the US. Answer: R. J. Reynolds.
13. Australian-themed American casual dining restaurant chain. Founded 1988 in Tampa, Florida, U.S.. Answer: Outback.
14. Primarily produces and sells cognac. Owned by Rémy Cointreau. Answer: Rémy Martin.
15. Multinational lighting manufacturer. Second-largest lighting manufacturer in the world. Answer: Osram.
16. Interface for connecting peripheral devices to a computer. Developed by Intel and brought to market with Apple. Answer: Thunderbolt.
17. Operates a diverse array of network infrastructure. Manages two of the Internet’s thirteen root nameservers. Answer: Verisign.
18. British Internet retailer. Specialising in groceries. Answer: Ocado.
19. American fast food chain. Specializes in hot dogs. Answer: Wienerschnitzel.
20. Swiss luxury tobacco goods brand. Cool Water was a perfume of this brand. Answer: Davidoff.
21. International media company. One of the largest broadband providers outside the USA. Answer: Unitymedia .
22. Brand of bubble gum. Originally produced Wrigley. Answer: Hubba Bubba.
23. Certificate authority. Second largest public CA on the Internet. Answer: Thawte.
24. World-leading cognac house. Co-leader of LVMH. Answer: Hennessy.
25. Proprietary freeware raster graphics editor. Developed on the .NET Framework. Answer: Paint.NET.
26. Serial bus interface standard. A brand owned by Apple. Answer: FireWire.
27. American computer and network security company. Parent company is EMC Corporation. Answer: RSA.
28. Major producer of flavors and fragrances. Forth biggest company in this branch. Answer: Symrise.
29. Californian manufacturer of consumer electronics. Specializes in connectivity devices. Answer: Belkin.
30. Chocolate bar manufactured by Mars. Coconut filling enrobed with milk chocolate. Answer: Bounty.
31. Electronics company producing audio communications equipment. Well known for its headsets. Answer: Plantronics.
32. British video game developer. Formerly led by Peter Molyneux. Answer: Lionhead.
33. Producer of writing instruments in Europe. Was a pioneer in the use of moulded synthetic plastics. Answer: Lamy.
34. South African casual dining restaurant. Restaurants with a Portuguese/Mozambiquan theme. Answer: Nandos.
35. Italian luxury industry fashion house. Presented their first women’s collection in 1985. Answer: Dolce Gabbana.
36. Largest airline in Taiwan. Member of skyteam airline alliance. Answer: China Airlines.
37. Text editor and source code editor. Is distributed as free software. Answer: Notepad++.
38. Irish computer software company, best known for its physic engine. Owned by Intel. Answer: Havok.
39. French company founded in 1980. World’s first commercial space transportation company. Answer: Arianespace.
40. Internationally franchised brand of yogurt. Jointly owned by General Mills and Sodiaal. Answer: Yoplait.
41. Worldwide wholesaler of fasteners, screws and screw accessories. Was founded in 1945 by Adolf Würth in Künzelsau, Germany. Answer: Wuerth.
42. Italian multinational oil and gas company. Italy’s largest industrial company. Answer: Eni.
43. German transportation company. Comprising a cargo container shipping line. Answer: Hapag Lloyd.
44. German construction company. One of the largest general construction companies in the USA. Answer: Hochtief.
45. British multinational company. Banking and financial services. Answer: Standard Chartered.
46. British multinational insurance company. Sixth-largest insurance company in the world. Answer: Aviva.
47. Producing aerial systems for both military and civilian usage. Israel’s prime aerospace and aviation manufacturer. Answer: IAI.
48. Computer operating system. Released as free and open source software. Answer: Debian.
49. French-owned computer company. Also has machines at the TOP500 supercomputer list. Answer: Bull.
50. International chain of convenience stores. World’s largest operator, franchisor and licensor of convenience stores. Answer: 7eleven.
















































---Advertisement---