11 Jul 2013

DroidGaGu MOD APK

Level 28 symblCrowd Logo Quiz Answers By Hints

1. German fresh casual restaurant chain. Offering Italian food. Answer: Vapiano.
2. Italian manufacturer of sports cars and carbon fibre. Company was founded in 1992. Answer: Pagani.
3. Company headquartered in Modena, Italy. Produces books, comics, magazines, stickers, trading cards. Answer: Panini.
4. DIY retailer in Europe. Third largest in the world, behind The Home Depot and Lowe's. Answer: Obi.
5. Fashion Label. Garments are characterized by colorful tattoo designs. Answer: Ed Hardy.
6. German DIY-store chain. Offering home improvement and do-it-yourself goods. Answer: Hornbach.
7. Cola soft drink produced in Germany. Was once one of the most popular cola brands in Germany. Answer: Afri-Cola.
8. One of Germany's leading service corporations. Based in Frankfurt am Main and employed about 39,000 people. Answer: WISAG.
9. German logistics company. Specializes in the delivery of parcels to private. Answer: Hermes.
10. Germany-based manufacturer of commercial buses and touring coaches. Has been a subsidiary of Daimler AG since 1995. Answer: Setra.
11. Was a bus manufacturer based in Mississauga, Ontario, Canada. Was acquired by Daimler in July 2000. Answer: Orion.
12. Largest bank in Russia and Eastern Europe. Company's headquarters are in Moscow. Answer: Sberbank.
13. American private equity firm. Firm is based in New York City, and run by financier Steve Feinberg. Answer: Cerberus.
14. Orange soft drink. Produced by the same company, which produces Afri-Cola. Answer: Bluna.
15. Free and open source web content management framework. Among the most popular content management systems worldwide. Answer: TYPO3.
16. Object-relational database management system. Free and open source software. Answer: PostgreSQL.
17. One of the four largest financial institutions in Australia. 17th largest bank in the world. Answer: NAB.
18. European private equity firm. Have made nearly 200 private equity investments. Answer: Permira.
19. American multinational private equity firm. Specializing in leveraged buyouts. Answer: KKR.
20. American multinational conglomerate holding company. Is known for its control by investor Warren Buffett. Answer: Berkshire Hathaway.
21. Largest general-interest trade book publisher in the world. Owned by the German media corporation Bertelsmann. Answer: Random House.
22. American media company. Publishes books on computer technology topics. Answer: O'Reilly.
23. Primary provider of natural gas to the main cities of Tokyo. Largest natural gas utility in Japan. Answer: Tokyo Gas.
24. American direct broadcast satellite service provider. Primary competitors are Dish Network and cable television providers. Answer: DirecTV.
25. Swedish power company. Orgiginal name was "Royal Waterfall Board". Answer: Vattenfall.
26. American insurance company. The largest global providers of insurance and annuities. Answer: MetLife.
27. U.S. based oil refining, marketing, and pipeline transport company. Began in 1887 as Ohio Oil Company. Answer: Marathon Petroleum.
28. Major American defense contractor. World's largest producer of guided missiles. Answer: Raytheon.
29. American global pharmaceutical company. Was the first company to mass-produce penicillin. Answer: Lilly.
30. Canadian energy company. Controlled by Hutchison Whampoa. Answer: Husky Energy.
31. International financial services company. Known primarily as a life insurance company. Answer: Sun Life.
32. Indian state-owned oil and gas corporation. Largest public corporation in India. Answer: IndianOil.
33. German manufacturer of confectionery. Inspired by the Nordic Trolls. Answer: Trolli.
34. German confectionery company. Is mainly licorice and fruit gums ago. Answer: Katjes.
35. Internationally operating logistics and freight transport companies. 200 locations in 18 countries in Europe and the Far East. Answer: Fiege.
36. Taiwan-based manufacturer of electronic hardware. Largest manufacturer of notebook computers in the world. Answer: Quanta.
37. American multinational corporation. Operates in the food industry. Answer: Tyson.
38. Investment holding company based in Hong Kong. Largest companies listed on the Hong Kong Stock. Answer: Hutchison Whampoa.
39. Government-sponsored enterprise. Corporation's purpose is to expand the secondary mortgage market. Answer: Fannie Mae.
40. Japanese state-owned conglomerate corporation. Operates post stations, banks, and insurance business. Answer: Japan Post.
41. Italian-based investment company. Controlled by the Agnelli family. Answer: Exor.
42. Large American-based integrated oil company. Explores, produces, transports, and refines crude oil. Answer: Hess.
43. Indian conglomerate company. One of the largest publicly traded companies in India. Answer: Reliance.
44. Public government-sponsored enterprise. Industry: Financial services. Answer: Freddie Mac.
45. Largest book retailer in the United States. Operating mainly through its chain of bookstores. Answer: Barnes & Noble.
46. Free and open e-book standard. By the International Digital Publishing Forum. Answer: ePUB.
47. Switzerland's largest retailing company. Call "the orange giant". Answer: Migros.
48. Largest fitness center chain in Germany. Was the main sponsor of the Love Parade. Answer: McFit.
49. Membership-only warehouse club. Seventh largest retailer in the world. Answer: Costco Wholesale.
50. Largest Brazilian multinational food processing company. World's largest company in the beef sector. Answer: JBS.
















































---Advertisement---