11 Jul 2013

DroidGaGu MOD APK

Level 27 symblCrowd Logo Quiz Answers By Hints

1. American chain of retail stores. Sells pet supplies and services as well as live animals. Answer: Petco.
2. Energy holding company in Poland. Owns power and heat generation and distribution, and coal mining assets. Answer: Tauron.
3. One of New Zealand's largest banks. Today operated as a subsidiary of National Australia Bank. Answer: Bank of New Zealand @ BNZ.
4. Largest listed company in New Zealand. Australasia's largest building materials supplier. Answer: Fletcher Building.
5. Multinational financial-services provider. One of the Australian "big four" banks. Answer: Westpac.
6. Singaporean electronics manufacturing services provider.offers services to original equipment manufacturers. Answer: Flextronics.
7. Ukrainian cargo airline. Its main base is Gostomel Airport near Kiev. Answer: Antonov.
8. Inventor and manufacturer of resurfacers for ice rinks. Synonym for resurfacers and related machinery. Answer: Zamboni.
9. Assembly based in Wals near Salzburg. Second largest construction group in Austria. Answer: Alpine.
10. Australian and New Zealand media company. Divisions include publishing, broadcast radio and outdoor advertising. Answer: APN.
11. Series of fighting games. Initially released on arcade machines. Answer: Mortal Kombat.
12. Brand of sugarless chewing gum. From the Wrigley Company. Wrigley Jr. Company. Answer: Orbit.
13. American news satire organization. Entertainment newspaper and a website featuring satirical articles. Answer: The Onion.

14. Motion-sensing game controller platform. First released for the PS3 video game console. Answer: PlayStation Move.

15. American retailer. Country's largest grocery store chain. Answer: Kroger.
16. Mexican coffee-flavored rum-based liqueur. Is used to make cocktails. Answer: KahlĂșa.
17. American reality series. Featuring people performing dangerous, crude self-injuring stunts. Answer: Jackass.
18. Japanese manga series written and illustrated by Akira Toriyama. Was inspired by the classical Chinese novel Journey to the West. Answer: Dragonball.
19. American brand of backpacks. World's largest apparel companies. Answer: JanSport.
20. Multinational Spanish banking group. Second largest bank in Spain. Answer: Bwin.
21. Online gambling company. World's largest publicly traded online gambling firm. Answer: PEZ.
22. Brand name of an Austrian candy. Best known for their mechanical pocket dispensers. Answer: Fox.
23. American commercial broadcast television network. Owned by News Corporation.
24. Was a brand of trucks and suvs. Civilian version of the M998 Humvee. Answer: Hummer.
25. Italian industrial vehicle and bus manufacturing company. Entirely controlled by Fiat. Answer: Iveco.
26. Comic book. Founded in 1934 as National Allied Publications. Answer: DC Comics.
27. Italian fashion company. One of the world's leading international fashion houses. Answer: Versace.
28. American tech media website. Became a brand of CBS Interactive in 2008. Answer: CNET.
29. Major international hotel company. Company's headquarters are located in Minneapolis. Answer: Radisson Hotels.
30. Basic cable and satellite television channel. Aimed mainly at pre-teens and teenagers. Answer: Disney Channel.
31. Fashion label. Also the name of a clothing store in New York City. Answer: DKNY.
32. Online supplier of printed and promotional material. The 6th largest public printing company. Answer: Vistaprint.
33. Automobile manufactured by the Ford Motor Company. Created the ""pony car"" class of American automobiles. Answer: Mustang.
34. Luxury hotel chain. Subsidiary of Marriott International. Answer: Ritz-Carlton.
35. Investment banking and wealth management. Division of Bank of America. Answer: Merrill Lynch.
36. Second largest telecommunications company in Brazil. Formerly known as Telefonica Brasil. Answer: Vivo.
37. Multinational mass media corporation. Based in New York City. Answer: Bloomberg.
38. American financial services company. Publishes financial research and analysis. Answer: Standard & Poor.
39. Italian car design firm and coachbuilder. Has been employed by a wide variety of high-end automobile manufacturers. Answer: Pininfarina.
40. Italian company founded in 1972. Specializes in protective wear for sports such as motorcycling. Answer: Dainese.
41. Italian and European food company. World's leading pasta maker. Answer: Barilla.
42. Design company headquartered in Milan, Italy. Makes accessories and parts for automobiles. Answer: MOMO.
43. Collection of application programming interfaces. For handling tasks related to multimedia, especially game programming. Answer: DirectX.
44. International corporation in the hotel, restaurant, and travel industries. One of the largest family-held corporations in the USA. Answer: Carlson.
45. Hotel management company. It is the world's ninth largest hotel group. Answer: Rezidor.
46. One of Australia's largest diversified media companies. Group's operations include newspapers, magazines, radio and digital media. Answer: Fairfax Media.
47. Provider of financial analysis software and services. Was founded in 1909. Answer: Moody's.
48. Was a manufacturer of high-performance computing solutions. Initiated the opengl specification. Answer: SGI.
49. Multi-platform API for rendering computer graphics. Was developed by Silicon Graphics Inc.. Answer: OpenGL.
50. Investment research firm. Headquartered in Chicago, Illinois, United States. Answer: Morningstar.


















































--Advertisement--