6 Jul 2013

DroidGaGu MOD APK

Level 15 symblCrowd Logo Quiz Answers By Hints

1. Canadian multinational telecommunications equipment manufacturer. Formerly known as Northern Telecom Limited. Answer: Nortel.
2. Japanese manufacturer of amateur radio as well as Hi-Fidel it audio equipment. Merged 2008 with JVC. Answer: Kenwood.
3. Was the principal and largest international air carrier in the United States. Founded in 1927 as a scheduled air mail and passenger service. Answer: Pan Am.
4. Brand of breakfast cereal. Originally named cheerioats. Answer: Cheerios.
5. Mid-scale hotel brand. Brand of the Accor group. Answer: Novotel.
6. National flag carrier of South Africa. Member of airline alliance "Star Alliance". Answer: South African Airways.
7. International corporation based in Japan. Produces motorcycles and the "Jet Ski". Answer: Kawasaki.
8. British motor car manufacturer'. All the cars are assembled by hand. Answer: Morgan.
9. French multinational corporation. Originally a mirror manufacturer. Answer: Saint-Gobain.
10. Founded as Merchants Bank of Halifax. Largest financial institution in Canada. Answer: Royal Bank of Canada.
11. One of the largest computer hard disk drive manufacturers. Was founded as General Digital. Answer: Western Digital.
12. University located in England. Oldest university in the English-speaking world. Answer: Oxford.
13. American multinational corporation. Currently the biggest competitor of the Coca-Cola Company. Answer: PepsiCo.
14. American multinational medical devices manufacturer. Corporation’s headquarters is located in New Brunswick, New Jersey. Answer: Johnson & Johnson.
15. Fashion brand. Products include casual sportswear and "collection" business clothing. Answer: Esprit.
16. American computer-animated comedy film. Produced by Pixar Animation Studios. Answer: Ratatouille.
17. Denim and casual wear jeans brand. Was established in the Portobello Road area of London in 1973. Answer: Pepe Jeans.
18. Brand of the Henkel Group. Brand of hair care products. Answer: Schwarzkopf.
19. A professional tennis tournament played on indoor hard courts. Season-ending championships tennis World Tour. Answer: ATP World Tour Finals.
20. International news agency. Headquartered in London, United Kingdom. Answer: Reuters.
21. A brewery in Germany, near Munich. The world’s largest wheat beer brewery. Answer: Erdinger.
22. Largest maker of security software for computers. Headquartered in Mountain View, California. Answer: Symantec.
23. Board game company. "The Checkered Game of Life". Answer: Milton Bradley.
24. Brand of inline skates. Also used generically for inline skates. Answer: Rollerblade.
25. American film and television production company. Responsible for the television series Alias, Lost and Fringe. Answer: Bad Robot.
26. United States music industry standard singles popularity chart. Issued weekly by a magazine. Answer: Billboard.
27. Web search engine from Microsoft. Advertised as a "decision engine". Answer: Bing.
28. German company founded in 1966 by Heinz Hankammer with headquarters in Taunusstein. Specializes in water filtration products. Answer: Brita.
29. Airplane manufacturing corporation. Main products are general aviation aircraft. Answer: Cessna.
30. International trade name for ExxonMobil. Name is derived from the initials of the pre-1911 Standard Oil. Answer: Esso.
31. Global helicopter manufacturing and support company. A wholly owned subsidiary of EADS. Answer: Eurocopter.
32. Smart TV platform. Integrates Google’s Android operating system. Answer: Google TV.
33. U.S. chain of mid-range department stores. Its flagship is Herald Square location in New York City. Answer: Marcy’s.
34. Made by the Nestlé corporation. Family of milk beverage products. Answer: Nesquik.
35. Japanese multinational corporation. Specializing in optics and imaging. Answer: Nikon.
36. Brand name of a chocolate hazelnut spread. Manufactured by the Italian company Ferrero. Answer: Nutella.
37. American animal rights organization. It claims to be the largest animal rights group in the world. Answer: PETA.
38. General interest family magazine. Was the best-selling consumer magazine. Answer: Reader’s Digest.
39. Brand name for a range of cut crystal. Christmas tree at the Eaton Centre, decorated in ornaments of this company. Answer: Swarovski.
40. Subsidiary of Mitsubishi and is based in Charlotte, North Carolina. US company that markets storage media and flash memory products. Answer: Verbatim.
41. Free and open source blogging too. Currently the most popular CMS in use on the Internet. Answer: WordPress.
42. Sports apparel company. Founded by Leonardo Servadio in Perugia, Italy, in 1959. Answer: Ellesse.
43. American developer, marketer, publisher and distributor of video games. Brand for sport video games. Answer: EA Sports.
44. Brand of hair care products. Product line was first introduced in Europe in 1947. Answer: Pantene.
45. Image hosting and video hosting website. A popular website for users to share and embed personal photographs. Answer: Flickr.
46. Fashion house. Company is headquartered in Midtown Manhattan, New York City. Answer: Calvin Klein.
47. Swiss reinsurance company. World’s second-largest reinsurer. Answer: Swiss Re.
48. American online mail-order. Named after Amazons. Answer: Amazon.
49. Major agricultural equipment manufacturer. Exists as a brand name used by AGCO. Answer: Massey Ferguson.
50. Cigarette brand. Was introduced in 1954, and became the best-selling brand of cigarettes in the U.S. Answer: Winston.

















































--Advertisement--