26 Jun 2013

DroidGaGu MOD APK

Level 4 symblCrowd Logo Quiz Answers by Hints

1. American manufacturer of textile products. Known for their backpacks, bags and purses. Answer: Eastpak.
2. International company offering temporary staffing and HR services. Name comes from the same metropolitan area in the west of the Netherlands. Answer: Randstad.
3. German game publisher. N... Answer: Noris-Spiele.
4. International Football Federation . For the Game. For the World. Answer: FIFA.
5. American tire manufacturers. 'F... Tire & Rubber Company. Answer: Firestone.
6. German tire manufacturer. German town has the same name. Answer: Fulda.
7. Multinational companies that focus is the supply of natural gas. Center of his activity is Spain, Italy and Latin America. Answer: Gas Natural.
8. Japanese group of companies. Manufacture of a variety of vehicles. Honda9. Holding articles that do not meet Wikipedia's content criteria. In...ator. Answer: Incubator.
10. Currently Europe’s leading savings bank and Spain's third largest financial institution. Headquarter in Barcelona, Spain. Answer: La Caixa.
11. One of the largest electronics retail chain in Europe. Slogan in Germany: "Ich bin doch nicht blöd”. Answer: Media Markt.
12. German manufacturer of writing instruments, watches and accessories. A mountain in the Alps has the same name. Answer: Montblanc.
13. Nestlé Coffee System. Coffee is portioned in aluminium capsules. Answer: Nespresso.
14. Skin Care Products. Known for its skin care cream in a blue box. Answer: Nivea.
15. Non-carbonated beverage from the Coca-Cola Company. Three letters. Answer: Qoo.
16. Irish budget airline. R...air. Answer: Ryanair.
17. World's second largest brewer. S...iller. Answer: Sab Miller.
18. One of the largest electronics retail chain in Europe. Same name like a planet. Answer: Saturn.
19. British satellite broadcasting, broadband and telephony services company. Three letters. Answer: Sky.
20. Fourth largest South Korean automobile manufacturer. The name means double dragons. Answer: SsangYong.
21. A German-based plush toy company known for its high quality. Toys are with the famed "button in ear". Answer: Steiff.
22. British retail chain of cosmetics products. Mit dem Verzicht auf Tierversuche sowie mit der Einhaltung weiterer ethischer Grundsätze. Answer: The Body Shop.
23. Company specialized on outdoor clothing. Sells jackets, fleece products, shoes, tents and backpacks. Answer: The North Face.
24. Low carbonated soft drinks of Coca-Cola Company. Specially designed for adults and the German market (p. .. of Geo ...). Answer: The Spirit of Georgia.
25. Civil protection organisation controlled by the German federal government. 99% of its 83.807 members (January 2010) are volunteers. Answer: Technisches Hilfswerk @ THW.
26. Sales vacuum cleaners, carpet and cosmetics. V...w...k. Answer: Vorwerk.
27. Rental and distribution of films. Formerly known as Buena Vista. Answer: Walt Disney Studios.
28. American Media Group, famous for the production of animated films and entertainment films for children. "Mickey Mouse". Answer: Walt Disney.
29. Fast-food chain. More than 6700 restaurants in 24 countries. Answer: Wendy's.
30. Dominated the telegraph industry in the late 19th century. Financial services and communications company. Answer: Western Union.
31. Experimental species list. Project of the Wikimedia Foundation. Answer: Wikispecies.
32. A brand for a margarine of the manufacturer Unilever. Also known as Flora and Promise. Answer: Becel.
33. British car manufacturers. Presented Queen Elizabeth II with an official State Limousine to celebrate her Golden Jubilee. Answer: Bentley.
34. Largest automotive supplier. Manufacturer of power tools, appliances, security systems and packaging technology. Answer: Bosch.
35. International energy company headquartered in London. Beyond petroleum. Answer: BP .
36. Was one of the most successful race car manufacturers, now only exist as a brand. Builts the fastest road-legal production car in the world. Answer: Bugatti.
37. Mexican beer. C...r...a. Answer: Corona.
38. One of the largest global financial services company. ‘C... S...'. Answer: Credit Suisse.
39. French drink and food company. D…. Answer: DANONE.
40. American film studio. Dr...ks. Answer: DreamWorks.
41. Fidelity, Bravery, Integrity. Federal criminal investigation authority of the Ministry of Justice of the United States. Answer: FBI.
42. Largest mineral water companies in Bayern, Germany. Ad...ener. Answer: Adelholzener.
43. German manufacturer of small electrical appliances. Known for electric shavers. Answer: Braun.
44. American television. Program consists mainly of cartoons and Japanese anime. Answer: Cartoon Network.
45. The world's largest online auction house. eb.... Answer: eBay.
46. Belgian universal multi-channel bank. K…. Answer: KBC Group.
47. Manufacturer of mobile phones. S... E…. Answer: Sony Ericsson.
48. German company, and one of the world’s leading cosmetics suppliers. A sub-25 brand styling product is ShockWaves. Answer: Wella.
49. Non-governmental non-profit organization to promote free knowledge. Operates the Wikipedia encyclopaedia project. Answer: Wikimedia.
50. An international project of the Wikimedia Foundation. Free-content news source wiki. Answer: Wikinews.














--Advertisement--


1 comments:

Write comments
Grean Herbz
AUTHOR
21 November 2015 at 16:10 delete

Thanks for providing such an useful and informative information about Interesting Things. Glad to read it. Will bookmark your post and visit again for more informative post. Keep Sharing.
Welcome to Green Herbz 2014 Potpourri Herbal Spice

Reply
avatar