13 Jun 2013

DroidGaGu MOD APK

Level 1 symblCrowd Logo Quiz Answers by Hints

Follow our Logo Quiz Answers Level 1 Facebook page to get the latest update. The latest update of the answers will be constantly post on the Facebook page.

1. Company from Cupertino, California. Compete with Android and Windows Mobile. Answer: Apple.
2. German car manufacturer. three letters. Answer: BMW.
3. Multinational division of the German manufacturer Daimler AG. Brand is used for automobiles, buses, coaches, and trucks. Answer: Mercedes-Benz.
4. International coffee company and coffeehouse chain based in Seattle. S...b.... Answer: Starbucks.
5. Global fashion company. Founded 1984, by an American fashion designer. Answer: Tommy Hilfiger.
6. German automobile manufacturer. Headquarter in Wolfsburg, Germany. Answer: Volkswagen.
7. Founded by Jerry Yang and David Filo in January 1994. Known for its web portal, search engine. Answer: Yahoo!.
8. German lifestyle clothing company. Mainly provides classic and up-to-date casual wear. Answer: Tom Tailor.
9. Japanese manufacturer of motorcycles, automobiles. One of largest exporter of motorcycles. Answer: Suzuki.
10. Japanese automobile manufacturers. Largest manufacturer of four-wheel drive cars. Answer: Subaru.
11. Czech automotive and engine manufacturers. Part of Volkswagen AG, since 1991. Answer: Škoda.
12. Swiss watch manufacturer for high quality watches in the upper price segment. One of the most copied watch brands worldwide. Answer: Rolex.
13. Global German sporting goods supplier. One of the world's largest sporting goods manufacturer. Answer: Puma.
14. The first product version released in December 1994. Video game consoles. Answer: PlayStation.
15. Koffeinhaltiges Erfrischungsgetränk. Main competitor to Coca-Cola. Answer: Pepsi.
16. Largest food company in the world's and largest industrial company in Switzerland. N...st... Answer: Nestlé.
17. Non-profit organization in the field of software production. Develops products such as Firefox and Thunderbird. Answer: Mozilla.
18. Companies from South Korea based in Seoul. Life's Good. Answer: LG.
19. British luxury and sports car manufacturer. Founded as the Swallow Sidecar Company by Sir William Lyons in 1922. Answer: Jaguar.
20. A German producer of outdoor wear and equipment. The company is now among Europe''s three largest outdoor wear manufacturers. Answer: Jack Wolfskin.
21. Free web browser from the Mozilla project. F...f.... Answer: Firefox.
22. German sporting goods manufacturer. Second largest sportswear manufacturer in the world. Answer: Adidas.
23. American sportswear and footwear retailer. F... L.... Answer: Foot Locker.
24. Largest insurance company in Italy and one of the largest in Europe. Assicurazioni G.... Answer: Generali.
25. Dutch brewer. Third-largest brewer in the world. Answer: Heineken.
26. Instant-Messaging-Programm. I seek you. Answer: ICQ.
27. American multinational semiconductor chip maker corporation. Inventor of the x86 series of microprocessors. Answer: Intel.
28. Founded by a successful French tennis player. Fashion brand. Answer: Lacoste.
29. Privately held American clothing company. Known for its 501 jeans. Answer: Levis.
30. The luxury vehicle division of Japanese automaker Toyota. First introduced in 1989 in the United States. Answer: Lexus.
31. Fast food restaurant. Known for its burgers. Answer: McDonalds.
32. British motor sport racing team. Mc.... Answer: McLaren.
33. American sporting goods supplier, founded in 1972. World’s largest manufacturer of sports goods. Answer: Nike.
34. American franchise restaurant chain. Specializes in pizza. Answer: Pizza Hut.
35. Teleshopping company. Quality, Value and Convenience. Answer: QVC.
36. Spanish Universal bank. Second largest financial institution in Europe (2011). Answer: Santander.
37. Beverage brand. Variety of carbonated waters and ginger ales. Answer: Schweppes.
38. Headquartered in The Hague, Netherlands. Global oil and gas company. Answer: Shell.
39. French oil company. T... Answer: Total.
40. Headquartered in London. British mobile phone companies operating internationally. Answer: Vodafone.
41. Wiki for collaborative learning, teaching and research.Wikimedia Foundation. Answer: Wikiversity.
42. Series of graphical interface operating systems. Software developed, marketed, and sold by Microsoft. Answer: Microsoft Windows.
43. Taiwanese computer company. Named after the Latin word for violent/hot/hard/sharp. Answer: Acer.
44. Founded in 1910 in Milan. 'A... R...'. Answer: Alfa Romeo.
45. American chip manufacturer. Advanced M... D.... Answer: AMD.
46. Founded in 1949 in Kobe, Japan as Onitsuka Tiger. Japanese sports shoe and clothing brand, operates worldwide. Answer: Asics.
47. German car manufacturer, part of the Volkswagen Group. A.... Answer: Audi.
48. American fast food chain. B... K.... Answer: Burger King.
49. American car brand of General Motors Corporation','known as Chevy. Answer: Chevrolet.
50. Italian car brand. Founded by Enzo. Answer: Ferrari.

















































---Advertisement---