4 Jul 2013

DroidGaGu MOD APK

Level 12 symblCrowd Logo Quiz Answers by Hints

1. Confectionery product. Mint enrobed in dark chocolate. Answer: After Eight.
2. Shoe manufacturer founded by 3 friends. Produce and distribute a foam clog. Answer: Crocs.
3. Flavored rum. Made with natural coconut extract. Answer: Malibu.
4. American-based agricultural multinational corporation. Largest producer of fruits and vegetables in the world. Answer: Dole.
5. Personal care brand owned by Unilever. Is formulated to be pH neutral. Answer: Dove.
6. Company that sold computers, computer components. Developer of programming language java. Answer: Sun Microsystems.
7. Youth organization for girls in the United States and American girls living abroad. Founded by Juliette Gordon Low in 1912. Answer: Girl Scouts of the USA.
8. Brand of watches. Known for its resistance to shocks. Answer: G-Shock.
9. Japanese multinational company. Electronics and ceramics manufacturer. Answer: Kyocera.
10. American publicly traded, privately controlled entertainment company. Also known as WWF. Answer: WWE.
11. Toy and game manufacturer. Their best known products are monopoly, cluedo, risk and trivial pursuit. Answer: Parker Brothers.
12. Internationally active non-governmental organization that promotes children’s rights. Was established in the United Kingdom in 1919. Answer: Save the Children.
13. Global manufacturer and distributor of pressure-sensitive adhesive materials. Founded in 1844 as a jewellery and watch box-manufacturing company. Answer: Avery Dennison.
14. Annual continental club football competition. Final of the competition is the most watched annual sporting event worldwide. Answer: UEFA.
15. International cigarette and tobacco company. Main brands are Marlboro and long beach. Answer: Philip Morris.
16. Free and open source content management framework. Was the result of a fork of mambo. Answer: Joomla.
17. Series of music video games. Players use a guitar-shaped game controller. Answer: Guitar Hero.
18. American-based company. Manufacturer of tools and household hardware. Answer: Black & Decker.
19. Founding member of the star alliance. National flag carrier and largest airline of Thailand. Answer: Thai Airways .
20. Open source SQL relational database management system. Database forked from Borland’s open source edition of interbase. Answer: Firebird.
21. Company founded in 1982. Acquired by HP in 2002. Answer: Compaq .
22. Fictional British boarding school of magic for witches and wizards. Huge, rambling, quite scary-looking castle, with a jumble of towers and battlements. Answer: Hogwarts .
23. Brand of American automobiles. Line of vehicles consists solely of sport utility vehicles and off-road vehicles. Answer: Jeep.
24. Was an American energy, commodities, and services company. Was a factor in the creation of the Sarbanes–Oxley Act of 2002. Answer: Enron.
25. One of Sweden’s largest companies. Provider of telecommunications equipment and data communication systems. Answer: Ericsson.
26. Italian high fashion house. Best known for its ''baguette'' handbags. Answer: Fendi.
27. Brand name for parboiled rice and related food products. First marketed in 1943 and was the top-selling rice in the United State. Answer: Uncle Ben's.
28. Japanese multinational company. Specialized in photography and imaging. Answer: Fujifilm.
29. Fashion doll. Ken is her friend. Answer: Barbie.
30. Media player. Available for Windows-based pcs and Android devices. Answer: Winamp.
31. Denmark-based sportswear company. Kit provider for the South Africa national cricket team during the 2007 Cricket World Cup. Answer: Hummel.
32. American corporation. World’s largest manufacturer of construction and mining equipment. Answer: Caterpillar.
33. Global fashion brand, based in Treviso, Italy. Has a network of over 6,500 stores around the world. Answer: Benetton.
34. Video game console developed by and produced for Microsoft. Competes with Sony’s PlayStation 2 and Nintendo’s GameCube. Answer: Xbox.
35. Brand of chewing gum. It is also known for being the first ever product bought using a barcode scanner. Answer: Juicy .
36. American manufacturer headquartered in Scottsdale, Arizona. Produces stringed instruments and amplifiers. Answer: Fender.
37. Was an American multinational telecommunications equipment company. Was acquired by Alcatel in 2006. Answer: Lucent.
38. Chocolate bar. Comfort in every bar. Answer: Milky Way.
39. Chinese multinational networking and telecommunications company. The largest telecommunications equipment maker in the world. Answer: Huawei.
40. Industry standard for connection, communication and power supply. Connection of computer peripherals, such as keyboards, digital cameras, printers and smartphones. Answer: USB.
41. German luxury car manufacturer. The ultra-luxury car brand is owned by Daimler AG. Answer: Maybach.
42. World’s largest hotel chain. Operates as a non-profit membership association. Answer: Best Western.
43. American security software company. Acquired in 2011 by Intel. Answer: McAfee .
44. Luxury Swiss chocolate and confectionery company. Produces the "Gold Bunny". Answer: Lindt .
45. American multinational financial services corporation. One of the two major global credit card companies. Answer: MasterCard.
46. Brand of competitive swimwear. Created in 1973 at Adidas France, by its former president Horst Dassler. Answer: Arena.
47. Brand of cider. Produced in County Tipperary, in Ireland. Answer: Magners.
48. Major international event featuring summer and winter sports. Creation was inspired by the ancient Games. Answer: Olympic Games.
49. Motorcycle road racing. Is also known as premier class of motorcycle racing. Answer: MotoGP.
50. Brand name candy bar. Consists of nougat topped with caramel and peanuts, enrobed in milk chocolate. Answer: Snickers.

















































--Advertisement--