2 Jul 2013

DroidGaGu MOD APK

Level 10 symblCrowd Logo Quiz Answers by Hints

1. American global Web services company. Was infamous for the unsolicited mass direct mail of CD-ROMs. Answer: AOL.
2. Austrian company'. Manufactures and sells skiing equipment. Answer: Atomic.
3. Refers to a set of rules with which all participants'' cars must comply. Highest class of single-seater auto racing. Answer: Formula 1.
4. Dutch multinational electronics company headquartered in Amsterdam. Only manufacturer of TV with Ambilight. Answer: Philips.
5. Current owner is AOL. Web browser. Answer: Netscape.
6. Shoe company based in Spain. Company motto is "imagination walks". Answer: Camper.
7. American premium cable television network. Producer of Sex and the City and Game of Thrones. Answer: HBO.
8. British sports car manufacturer. Best known for its two-seat open sports cars. Answer: MG.
9. Carbonated soft drink. Originally intended as a patent medicine. Answer: Coca-Cola.
10. American satellite and cable specialty channel. It provides documentary television programming. Answer: Discovery Channel.
11. Popular toy brand. Products are die-casts. Answer: Matchbox.
12. French brand of mineral water. Coming from several sources on the south shore of Lake Geneva. Answer: Evian.
13. Intergovernmental military alliance. Based on the North Atlantic Treaty which was signed on 4 April 1949. Answer: NATO.
14. Bottled water. Produced by PepsiCo, Inc. Answer: Aquafina.
15. Internationally distributed Australian brand. A 5.2% abv pale lager. Answer: Fosters.
16. Japanese multinational electronics corporation. Formerly known as Matsushita. Answer: Panasonic.
17. Portuguese corporation. Engaged in activities such as natural gas supply and regasification. Answer: Galp Energia.
18. American video game developer and publisher. Was once famous for its innovative line of graphic adventure games. Answer: Lucasarts.
19. Italian sports apparel manufacturer. Was established in 1973 by the Caberlotto family. Answer: Lotto.
20. A manufacturer of snowboards. Company’s flagship store is in Burlington, Vermont. Answer: Burton Snowboards.
21. Multinational computer software technology corporation. Provides speech and imaging applications. Answer: Nuance.
22. A database by Amazon.com. Online database of information related to films, television programs, actors. Answer: IMDb.
23. Luxury Swiss watchmaker. Has been a member of The Swatch Group Ltd. Answer: Tissot.
24. Sour mash Tennessee whiskey. Known for its square bottles and black label. Answer: Jack Daniels.
25. Brand name for a variety of paper-based products. Often used as a genericized trademark. Answer: Kleenex.
26. Manufacturer and distributor of swimwear. Often used as a genericized trademark for swimsuits. Answer: Speedo.
27. American producer of canned soups. Lacroix is a brand of this company. Answer: Campbell.
28. Proprietary open wireless technology. Ratified as IEEE Standard 802.15.1. Answer: Bluetooth.
29. Amusement park corporation. The company maintains 14 properties located throughout North America. Answer: Six Flags.
30. American brand of cigarette. Was the top selling cigarette in the United States during the 1930s. Answer: Lucky Strike.
31. Product line of beverages. Usually associated with lemonade or orange juice. Answer: Minute Maid.
32. Founded by Bill France Sr. Governs multiple auto racing sports events. Answer: NASCAR.
33. Motorcycle manufacturer in Bologna, Italy. Produces motorcycles for both road use and motorcycle racing. Answer: Ducati.
34. One of the largest non-profit scientific and educational institutions in the world. Publications are magazines, guides and Television. Answer: National Geographic.
35. American company based in Dallas, Texas. Develops and commercializes semiconductor and computer technology. Answer: Texas Instruments.
36. Digital distribution, digital rights management system. Formerly EA Store. Answer: Origin.
37. French house of high fashion. Specializes in haute couture and ready-to-wear clothes and luxury goods. Answer: Chanel.
38. Popular line of construction toys. Colourful interlocking plastic bricks. Answer: LEGO.
39. American global telecommunications equipment corporation. Designs, manufactures and markets digital wireless telecommunications products and services. Answer: Qualcomm.
40. Russian manufacturers of computers, mobile phones and consumer electronics. Founded in 1991 as "DVM - servis". Answer: Rover Computers.
41. German multinational software corporation. Makes enterprise software to manage business operations. Answer: SAP.
42. Brand of 1:64 scale die cast toy car. Introduced by American toymaker Mattel in 1968. Answer: Hot Wheels.
43. American multinational document management corporation. Was founded in 1906 in Rochester as The Haloid Photographic Company. Answer: Xerox.
44. Swiss luxury watchmaker. Known for its sports watches and chronographs. Answer: TAG Heuer.
45. American animation studio. Released Shrek, Madagascar and Kung Fu Panda. Answer: Dreamworks.
46. Japanese consumer electronics company. Manufactures electronic materials, Answer: electronic components, and recording and data-storage media. Answer: TDK.
47. Brand of ice cream. Produces ice cream, ice cream bars, ice cream cakes, sorbet and frozen yogurt. Answer: Häagen-Dazs.
48. U.S.-based clothing company. Is known for its work clothes. Answer: Carhartt.
49. Company specializing in audio noise reduction and audio encoding/compression. Founded in 1965 in England, relocated in 1976 in the United States of America. Answer: Dolby.
50. Brand of Scotch Whisky. Brand owned by Diageo. Answer: Johnnie Walker.
















































--Advertisement--


1 comments:

Write comments
6 July 2013 at 18:18 delete

This post is really incredible, one of the most helpful I have ever read,indeed.Powerpoint Templates

Reply
avatar