28 Jun 2013

DroidGaGu MOD APK

Level 7 symblCrowd Logo Quiz Answers by Hints

1. Provide intercity passenger train service in the United States. National Railroad Passenger Corporation doing business under this brand. Answer: Amtrak.
2. American corporation based in Moline. Manufacturer of agricultural machinery. Answer: John Deere.
3. Founded 1960. Second-largest pizza chain in the United States. Answer: Domino’s Pizza.
4. Japanese multinational information technology equipment and services company. Chiefly makes computing products. Answer: Fujitsu.
5. A British multinational grocery and general merchandise retailer. Is the grocery market leader in the UK. Answer: Tesco.
6. Non-governmental environmental organization. Ensure the ability of the earth to nurture life in all its diversity. Answer: Greenpeace.
7. International doughnut and coffee retailer. Founded in 1950 by William Rosenberg in Quincy, Massachusetts. Answer: Dunkin’ donuts.
8. Canadian fast casual restaurant. Known for its coffee and doughnuts. Answer: Tim Horton’s.
9. Toy Headquarters. American developer and publisher of video games. Answer: THQ.
10. American footwear manufacturer. First product was a flexible arch support. Answer: New Balance.
11. American chain of fast-food. Part of Yum! Brands. Answer: Taco Bell.
12. American children’s television series. Created by Joan Ganz Cooney and Lloyd Morrisett. Answer: Sesame Street.
13. Division of PepsiCo. Manufactures corn chips, potato chips and other snack foods. Answer: Frito-Lay.
14. Swedish car manufacturer. Svenska Aeroplan AB (aktiebolaget). Answer: Saab.
15. American multinational banking and financial services corporation. Third-largest non-oil company in the U.S. Answer: Bank of America.
16. Large office supply chain store. The retail slogan is "That was easy”. Answer: Staples.
17. Transparent, lemon-lime flavoured, caffeine free soft drink. Produced by the Coca-Cola Company. Answer: Sprite.
18. Food company. Known for its ketchup. Answer: Heinz.
19. U.S. airline and a subsidiary of AMR Corporation. Dallas/Fort Worth is the airline’s largest hub. Answer: American Airlines.
20. Global provider of personal computer accessories. Known for its keyboards and mices. Answer: Logitech.
21. Instant messaging application for smartphones. Answer: Whatsapp.
22. Nicknamed "The Flying Kangaroo". Flag carrier of Australia. Answer: Qantas.
23. Was a semiconductor technology corporation. Was acquired by Advanced Micro Devices (AMD) in 2006. Answer: ATI.
24. Financial company from Brasil, headquartered in Osasco. One of the biggest banking and financial services company in Brazil. Answer: Banco Bradesco.
25. American children’s channel. Often simply called Nick. Answer: Nickelodeon.
26. Brand of industrial and automotive lubricants. Part of the BP's Group. Answer: Castrol.
27. Quality You Can Taste. British manufacturer of large luxury sports cars. Answer: Aston Martin.
28. Regional chain of fast food restaurants with locations in the western United States. Answer: In-n-Out Burger.
29. Japanese multinational consumer electronics company. Developer of the Game Boy. Answer: Nintendo.
30. International charity, headquartered in New York City. Created on December 11, 1946. Answer: UNICEF.
31. Open-standard communications protocol for message-oriented middleware based on XML. Instant messenger Jabber is using this protocol. Answer: XMPP.
32. Toy and juvenile-products retailer. Founded in 1948. Answer: Toysrus.
33. Package delivery company. Well known for its brown trucks, internally known as package cars. Answer: UPS.
34. Collection of Internet sites and services. Also an Internet service provider. Answer: MSN.
35. Fictional character produced by the Japanese company Sanrio. Introduced in Japan in 1974 and brought to the United States in 1976. Answer: Hello Kitty.
36. Agency of the United States government. Is responsible for the nation’s civilian space program and for aeronautics and aerospace research. Answer: NASA.
37. Played a vital role in the development of the home–personal computer industry in the 1970s and 1980s. Desktop Computer, developed and marketed the world’s best-selling desktop computer. Answer: Commodore.
38. Swiss luxury watchmaker. Omega is owned by the Swatch Group. Answer: Omega.
39. American video game developer and publisher founded. Wow. Answer: Blizzard.
40. American multinational Pharmaceutical Corporation. Founded by Charles Pf... Answer: Pfizer.
41. British luxury fashion house. Answer: Burberry.
42. International chain of doughnut stores. Founded by Vernon Rudolph in 1937. Answer: Krispy Kreme.
43. American multinational financial services corporation. Best known for its credit card, charge card, and traveller’s cheque businesses. Answer: American Express.
44. International satellite and cable TV channel. Variety of reality shows and documentary programs. Answer: HISTORY.
45. Designer and marketer of clothing. Youth Against Establishment, slogan. Answer: Volcom.
46. Brand name for a number of potato chips. Part of the PepsiCo Group. Answer: Lay’s.
47. 1998 renamed in ... Swiss company and watch manufacturer. Answer: Swatch.
48. Was a major South Korean chaebol (conglomerate). Answer: Daewoo.
49. National bank that constitutes the consumer and commercial banking subsidiary. Bank is headquartered in Chicago. Answer: Chase Manhattan Bank.
50. American multinational retailer corporation. Largest public corporation when ranked by revenue and biggest private employer. Answer: Walmart.

















































---Advertisement---


2 comments

Write comments
Grean Herbz
AUTHOR
16 June 2015 at 11:53 delete

Hi, interesting post. I have been wondering about this topic, so thanks for posting. I’ll definitely be subscribing to your site. Keep up the good posts
Welcome to Green Herbz 2014 Potpourri Herbal Spice

Reply
avatar
Legal Puffs
AUTHOR
17 June 2015 at 08:22 delete

This blog post contains very useful information. I am very glad that I found this blog. Keep on sharing such useful information in future.
Herbal Potpourri

Reply
avatar