Showing posts with label logo quiz answer. Show all posts
Showing posts with label logo quiz answer. Show all posts

21 Feb 2014

Level 34 symblCrowd Logo Quiz Answers By Hints

>>Level 34 symblCrowd Logo Quiz Answers By Images<<

1. Worldwide conglomerate. Started as a furniture industry. Answer: Steinhoff.

2. Largest sausage manufacturer in the world. Advertising jingle was part of the American popular culture. Answer: Oscar Mayer.

3. Salad dressing spread. Manufactured by Kraft Foods. Answer: Miracle Whip.

4. Brand of beverage cartons. Brand Name applicable in Germany as a synonym for beverage cartons. Answer: Tetra Pak.

5. Swedish brand name for chocolate products. Manufactured by Kraft Foods. Answer: Marabou.

6. Crisp bread. Brand Name of Barilla. Answer: Wasa.

7. Brand of Kraft Foods. Establishes gelatinous desserts. Answer: Jell-O.

8. American Investment and holding companies. Invested since its inception more than $ 14 billion. Answer: APOLLO.

9. Global manufacturer and marketer of plastic packaging products. One of the largest plastics packaging producers in the world. Answer: Berry Plastic.

10. Independent game developer. Known for computer games in the adventure and survival horror genre. Answer: Frictional Games.

11. Internationally operating franchise real estate companies. Offer includes services related to real estate transactions. Answer: Century 21 Real Estate.

12. British brown sauce. Is made from the pods of the tamarind tree. Answer: HP Sauce.

13. Fruit juice drink non-carbonated. Is sold in stand-up bags of 200 ml with drinking straw. Answer: Capri-Sun.

14. Multimedia news and review site. Include GameSpy and GIGA. Answer: IGN.

15. Venture-funded start up and Transportation Network Company. Makes a mobile application that connects passengers with drivers. Answer: Uber.

16. World leader in the field of IT media. Published worldwide over 200 newspapers and magazines. Answer: International Data Group.

17. Extensive range of nonfiction in paperback format. Conveys complex issues to inexperienced readers. Answer: For Dummies.

18. Microsoft's first operating system. Used for applications using the access to the hardware require. Answer: MS-DOS.

19. International active publisher. Focuses on scientific, technical, and medical books. Answer: Wiley-Blackwell.

20. Space flight simulation with combat and trading elements. Developed by the company's Cloud Imperium Games. Answer: Star Citizen.

21. Computer game series by Origin Systems. If the survival of mankind in the 27th century. Answer: Wing Commander.

22. Industrially produced Würzsauce. Today's manufacturer is Kraft Foods. Answer: A1 Steak Sauce.

23. Game engine. Developed by Crytek. Answer: CryEngine.

24. German game development company. One of the largest German companies in the computer games industry. Answer: Crytek.

25. Communication system for Wii U and Nintendo 3DS. Created by Nintendo. Answer: Miiverse.

26. Puzzle-like computer game. Appeared for almost any electronic computing system. Answer: Tetris.

27. Stationary video game console. Manufactured by the company Nintendo. Answer: Wii U.

28. Free program to optimize your computer. Program removes mainly unused and temporary files. Answer: CCleaner.

29. Manufacturer of products for the separation of substances. Formerly known as AB Separator. Answer: Alfa Laval.

30. Computer component manufacturer. The name is a corruption of the word “next.” Answer: NZXT.

31. American manufacturer of mobile phones. Owned by Google. Answer: Motorola Mobility.

32. American television series created by Vince Gilligan. Shows the conversion of a chemistry teacher with cancer to a criminal. Answer: Breaking Bad.

33. U.S. TV station. Shows mainly distinguished Movies. Answer: AMC.

34. Japanese company that manufactures power tools. The range includes petrol, electric, cordless, and pneumatic tools. Answer: Makita.

35. German companies in the tourism industry. Abbreviation for Hotel Reservation Service Robert Ragge GmbH. Answer: HRS.

36. Series of platform video games created by Nintendo. Character is a plumber. Answer: Super Mario.

37. Survival horror computer game. Developed by Frictional Games. Answer: Amnesia.

38. American television series. Men of Madison Avenue. Answer: Mad Men.

39. Swedish company. Specialising in outdoor equipment. Answer: Fjällräven.

40. Swedish-Danish dairy cooperative. Worldwide, the fourth largest dairy. Answer: Arla Foods.

41. Scandinavian airline. Member of the airline alliance Star Alliance. Answer: SAS Scandinavian Airlines.

42. Web storage application. Product of Amazon. Answer: Amazon Cloud Drive.

43. Smartwatch mit E-Paper-Display. Was funded via the crowd funding platform Kickstarter. Answer: Pebble.

44. Manufacturer of PC cases, power supplies, and cooling solutions. Slogan: COOL all YOUR LIFE. Answer: Thermaltake.

45. Unix-like computer operating system. Widely known for the developers' insistence on open-source code. Answer: OpenBSD.

46. Professional organization for computer graphics. Computer Graphics is the quarterly periodical publication. Answer: ACM SIGGRAPH.

47. American manufacturer of digital media products. was acquired by Micron Technology in 2006. Answer: Lexar.

48. French cookware and small appliance manufacturer. Owned by Groupe SEB. Answer: Tefal.

49. Open source computer operating system. Intended to be binary compatible with applications made for Microsoft Windows. Answer: ReactOS.

50. Large French consortium. Produces small appliances. Answer: Groupe SEB.

Continue Reading...

10 Jan 2014

Level 33 symblCrowd Logo Quiz Answers By Hints

>>Level 33 symblCrowd Logo Quiz Answers By Images<<

1. Watch factory in Le Locle. Named after the highest point in the universe. Answers: Zenith

2. Italian Restaurant and Retail Company. Focus highways and airports. Answers: Autogrill.

3. Australian fast food restaurant chain. Specializes in the sale of fried chicken and chicken meat products. Answers: Red Rooster.

4. Oldest hamburger restaurant chain in the United States. Known for its square mini burgers. Answers: White Castle.

5. British newspaper. Political liberal position. Answers: The Guardian.

6. American fast-food chain. Focused on hamburgers, hot dogs, and French fries. Answers: Five Guys.

7. German franchise business. Provides pizza and pasta. Answers: Hallo Pizza.

8. Manufacturer of exclusive leather goods. Also sells watches, jewellery, and perfume. Answers: Etienne Aigner.

9. Swiss shoe manufacturer. Belongs to the Labelux Group. Answers: Bally.

10. American food manufacturers. was one of the world's largest producers of grain. Answers: Pillsbury Company.

11. Italian fashion brand. Gianni Versace was working here as a designer. Answers: Byblos.

12. Brand Name of coloured chocolate beans. Belongs to Nestlé. Answers: Smarties.

13. Ointment-like mixture of petroleum. Medium against chapped lips and chapped hands. Answers: Vaseline.

14. The brand name for frustoconical chocolate. Belongs to Nestlé. Answers: Rolo.

15. US-based Food Company. Belongs to PepsiCo. Answers: Quaker Oats.

16. Brand of cat food. Belongs to Mars Incorporated. Answers: Whiskas.

17. A theme park at Walt Disney World Resort. Landmark is the attraction Spaceship Earth. Answers: Epcot.

18. Consumer Electronics Company. Main product is the Multi-Room Music System. Answers: Sonos.

19. Internationally known Fashion Company. Purveyor to the British Royal Family. Answers: Pringle of Scotland.

20. A manufacturer of recreational and outdoor articles. Means "buffalo" in the language of the Sioux. Answers: TATONKA.

21. A Swedish company. Manufacturers of kitchen appliances. Answers: Electrolux.

22. A German manufacturer of entertainment and communication technology. Known for his television. Answers: Loewe.

23. Industry Association of German information and telecommunications industry. Answers: BITKOM.

24. Collaborative file sharing protocol. Suitable for the rapid deployment of large data sets. Answers: BitTorrent.

25. Manufacturers of consumer electronics. Mainly produce televisions and surround sound systems. Answers: Zenith Electronics Corporation.

26. A New Zealand company in the dairy industry. Largest companies in the country. Answers: Fonterra.

27. Largest Chilean Telecommunications Company. is best known for the 127 meter high Torre Entel. Answers: Entel Chile.

28. Brand of soap. Marketed originally by Lever Brothers in England. Answers: Lifebuoy.

29. American Footwear Company. Division of the Deckers Outdoor Corporation. Answers: UGG Boots.

30. Manufacturer of outdoor footwear. Known for its (Sports) Sandals. Answers: Teva.

31. Water Technology Company. Market leader in this segment in Europe. Answers: BWT AG.

32. Computer game development company. Since 2006 belongs to EA. Answers: Dice.

33. Music video and entertainment Internet site. Owned and operated by Universal, Sony, and Google. Answers: VEVO.

34. Global provider of interactive entertainment products. Develops also flight simulation software. Answers: Mad Catz.

35. Develops and produces electronic equipment. Original developer of chess computers. Answers: Saitek.

36. Lightly toasted breakfast cereal. Manufactured by the Kellogg's Company. Answers: Special K.

37. Flavoured bread crumb-style coating for chicken and pork. Manufactured by Kraft Foods. Answers: Shake'n Bake.

38. Brand of shampoo. A brand by Clairol. Answers: Herbal Essences.

39. Internet game. Based on twenty questions. Answers: Akinator.

40. Term from the Harry Potter novels. Three powerful magical artefacts. Answers: Deathly Hallows.

41. Comedy duo. Consisting of Ian Hecox and Anthony Padilla. Answers: Smosh.

42. Video game series by Nintendo. Make it the most popular action figures of the company to each other. Answers: Super Smash Bros.

43. Manga series. It’s about collecting cards duelling. Answers: Yu-Gi-Oh!.

44. Freemium antivirus computer program. Most used antivirus program worldwide. Answers: Avast!.

45. Online community. Art and Photography offers the opportunity to publish. Answers: DeviantART.

46. Mini figures with a trading card game play aspect. Based primarily on 2-inch mini figures. Answers: Gormiti.

47. Browser game. Ragdoll physics-based characters. Answers: Happy Wheels.

48. Survival horror computer game. Builds on the history of the Internet Slender man. Answers: Slender.

49. Italian Fashion Company. G... A... Answers: Giorgio Armani.

50. French high fashion house established in 1837.today specializing in leather, lifestyle accessories, perfumery, luxury goods, and ready-to-wear. Answers: Hermès.

Continue Reading...

3 Nov 2013

Level 32 symblCrowd Logo Quiz Answers


Continue Reading...

Level 32 symblCrowd Logo Quiz Answers By Hints

>>Level 32 symblCrowd Logo Quiz Answers By Images<<

1. Network for anonymizing data connection. Usable for web browsing, instant messaging, and IRC. Answers: The Onion Routing.

2. Coconut-based hair products. Manufactured by Marico. Answers: Parachute.

3. World's largest mobile operator. Formerly known as China Telecom. Answers: China Mobile.

4. Chinese smartphone manufacturer. Developed a firmware called MIUI for smartphones. Answers: Xiaomi.

5. Global company focused on brands and media. Second largest market research organization. Answers: Millward Brown.

6. Game Bundles. Price shall be fixed by the Pay-What-You-Want-principle. Answers: Humble Bundle.

7. British supermarket chain. Second largest market share in the UK market. Answers: ASDA.

8. Soft drink manufacturer. http://en.wikipedia.org/wiki/Rubicon_Exotic. Answers: Rubicon.

9. Indian consumer goods Company. Produced Hair Oils, Skin Care, and Edible Oil. Answers: Marico.

10. Brand Name of server and workstation processors. Belongs to the company Intel. Answers: Xeon.

11. Computer Hardware Company. Mainly produced graphic cards. Answers: Zotac.

12. Pakistani producer of spice mixes. Produced a brand called Shoop Noodles. Answers: Shan Food.

13. South Korean car manufacturer. KIA is a subsidiary. Answers: Hyundai.

14. India's largest snacks manufacturers. Produced frozen food, cookies, and chips. Answers: Haldirams.

15. Leading Japanese telecommunications and Media Corporation. Divisions are broadband television and wire line telecommunications. Answers: Softbank.

16. Was one of the largest electronic companies. Featured Products for Electrical Power Engineering. Answers: AEG.

17. Technology Company. Mainly manufactures memory elements for computers. Answers: Micron.

18. A Taiwanese manufacturer of enclosures and power supplies. One of the largest manufacturers of aluminium cases in Taiwan. Answers: Lian Li.

19. Largest South Korean conglomerate. World’s largest companies in terms of revenue. Answers: Samsung.

20. International Fashion Company. Provides Luxury leather handbags and shoes ago. Answers: Prada.

21. Exclusive jewellery and Watch Company. Part of the luxury goods group Richemont. Answers: Cartier.

22. Famous Italian fashion brand. Sells clothes and accessories in the upper price segment. Answers: Gucci.

23. Canada's third largest bank. Formerly called Bank of Nova Scotia. Answers: Scotiabank.

24. Japanese company. Casual wear designer. Answers: Uniqlo.

25. Chinese liquor. Made of millet and wheat. Answers: Kweichow Moutai.

26. Chilean department store retailer. Is a multi-channel retailer. Answers: Falabella.

27. Manufacturer and marketer of beauty products. Leader in Brazil. Answers: Natura.

28. Retail companies in the UK. Usually consists of department stores in downtown locations. Answers: Marks & Spencer.

29. China's leading leisure clothing company. Corporate slogan is "Be Different". Answers: Metersbonwe.

30. Cosmetics Company in New York City. Presented a bath oil called Youth Dew. Answers: Estée Lauder.

31. Retail enterprises from the United States. Distributor of apparel and accessories. Answers: Kohls.

32. Global IT companies. Comes from India. Answers: Infosys.

33. Indian airlines. India's largest airline. Answers: Air India.

34. Chilean home improvement warehouse store chain. Owned and operated by Falabella. Answers: Sodimac.

35. Performance based mobile ad network. Specializes in advertising for smartphones. Answers: InMobi.

36. Producer from confectionery. Manufacturer of Chocolate Bars Wonderful and Caramello. Answers: Cadbury.

37. Mobile phone brand in Japan. Marketed by KDDI Corporation. Answers: Au.

38. Internet sales portal for iOS programs. Based on the iTunes store. Answers: App Store.

39. British newspaper. One of the best-selling British newspapers. Answers: Daily Telegraph.

40. C++ class library. Available for programming graphical user interfaces. Answers: Qt.

41. Hosting service for software development projects. Used the version control system Git. Answers: GitHub.

42. Action-based video game. Developed by Rockstar North. Answers: GTA V.

43. German association of hackers. Calls for a new global human right, clear communication. Answers: Chaos Computer Club.

44. American Internet platform. Is used to finance projects through crowd funding. Answers: Answers: Kickstarter.

45. Family of tablet PCs. part of the Microsoft Company. Answers: Surface.

46. Firmware for mobile phones and tablets. Descendant of Android. Answers: CyanogenMod.

47. Relational database management system. Basis for many dynamic websites. Answers: MySQL.

48. German sporting goods manufacturer. Second largest sportswear manufacturer in the world. Answers: Adidas.

49. Web search engine from Microsoft. Advertised as a "decision engine”. Answers: Bing.

50. American Software Company. Specialist for Virtualization. Answers: VMware.

Continue Reading...

27 Aug 2013

Level 31 symblCrowd Logo Quiz Answers By Hints

1. Brand of seasoned tortilla chips. Produced by the North American food company Frito-Lay. Answer: Doritos.

2. Sells electronic consumer products. Since 2011, the company owned by Lenovo. Answer: Medion.

3. Indian beer brand. Beers are brewed by United Breweries Group. Answer: Kingfisher.

4. Australian rock band. Her best-selling album is called back in black. Answer: ACDC.

5. Manufacturer of mineral products. Largest exporter of mineral water in Germany. Answer: Gerolsteiner Brunnen.

6. Mini salami snack. There are 15 different versions of the product. Answer: Bifi.

7. Chinese high-tech enterprise. Known as a manufacturer of tablets. Answer: Hampoo.

8. Building in Washington, D.C.. Office of the president of the United States. Answer: White House.

9. Manufactures of headsets. Subsidiary of GN Netcom. Answer: Jabra.

10. Association in North America. Organized the National League and the League America. Answer: Major League Baseball.

11. Highest league in German football. Exists since 1963. Answer: Bundesliga.

12. Provider of market research. Analyzed mainly in the it sector. Answer: Gartner.

13. Skin and wound protection cream. Form of zinc ointment. Answer: Penaten.

14. Italian Vermouth. Belongs to Campari. Answer: Cinzano.

15. Manufacturer of PC coolers, enclosures and power supplies. Was established in 2013 to accomplishes the future of it and lifestyle products. Answer: RAIJINTEK.

16. Us-based company with headquartered in Taipei. Produces heat sink for computer. Answer: Thermalright.

17. Dutch dairy cooperative. Main brands include Friesche Vlag, Chocomel, Fristi, Dutch Lady. Answer: FrieslandCampina.

18. Public available software. May usually be copied and modified freely. Answer: Open Source.

19. Manufacturer of toys. Europe's leading manufacturer of dolls. Answer: Zapf.

20. Manufacturer of surfing sportswear. Initially produced surfboards. Answer: Rip Curl.

21. Manufacturer of toys. Manufactures, among other construction toys. Answer: Tonka.

22. Universal programming. Regarded as easy language to learn. Answer: Python.

23. Indian conglomerate company. Has also launched Kingfisher Airlines. Answer: United Breweries.

24. Car brand from china. Belongs to the shanghai automotive industry corporation. Answer: Roewe.

25. Branded frozen dessert cone. Manufactured by Unilever. Answer: Cornetto.

26. Food manufacturers from Germany. Manufacturer of potato products. Answer: Pfanni.

27. Worldwide group of companies. Manufacturer of board games. Answer: Ravensburger.

28. International music competition. Is organized annually since 1956 by the EBU. Answer: Eurovision Song Contest.

29. Cream cheese. Belongs to Kraft foods. Answer: Philadelphia.

30. Sandwich restaurant. Sandwich restaurants. Sandwiches prepared in front of the customer. Answer: Subway.

31. Brand of tortilla chips. Produced by Frito-Lay. Answer: Tostitos.

32. Manufacturers of pasta. Also produces olive oil. Answer: Bertolli.

33. Californian rock band. Representatives of the crossover. Answer: Red Hot Chilli Peppers.

34. German manufacturer of leisure furniture and fitness equipment. Also provides bicycles and baby products here. Answer: Kettler.

35. The largest network in the German retail. Owner of the Edeka Group are cooperatives. Answer: Edeka.

36. Manufacturer of snacks made ​​from peanuts. Headquarters in Schwerte in Dortmund. Answer: Ultje.

37. A German technology company. Focus on precious and special metals. Answer: Heraeus.

38. German TV award. Is one of the most prestigious awards for television programs in Germany. Answer: Grimme-Preis.

39. Fitness tracking mobile application. Run by a company with same name. Answer: Endomondo.

40. Brand for cosmetic products. Was founded in 1983. Answer: Axe.

41. An operating system. Part of Linux. Answer: GNU.

42. A home video stage console. Produced by Sony. Answer: Playstation 4.

43. Series of mobile phones. From the manufacturer Nokia. Answer: Nokia Lumia.

44. International manufacturer of paper products. Was founded in 1929. Answer: SCA.

45. Label adopted by political parties. Advocates among others for better data protection. Answer: Pirate Party.

46. Online poker room. Founded in 2001. Answer: Pokerstars.

47. American comic book series. Appears since 1984. Answer: TMNT.

48. A manufacturer of consumer electronics. Founded by Taiwanese James Chu. Answer: Viewsonic.

49. Fashion label for men. Also the name for the recreation facility of the U.S president. Answer: Camp David.

50. Produced snacks. Headquarters in cologne, Germany. Answer: Intersnack.

Continue Reading...

Level 31 symblCrowd Logo Quiz Answers


Continue Reading...

14 Aug 2013

Level 30 symblCrowd Logo Quiz Answers

Continue Reading...

Level 30 symblCrowd Logo Quiz Answers By Hints

>>symblCrowd Logo Quiz Answers Level 30 By Images<<

1. Confectionery product. Belongs to the Italian company Ferrero. Answer: Kinder Chocolate.

2. Product line of e-book readers. By the company amazon. Answer: Amazon Kindle.

3. Cereal bar. Produced since 1984. Answer: Corny.

4. Modeling compound. Invented by Joseph McVicker and Bill Rhodenbaugh. Answer: PlayDoh.

5. Luxury hotel in Las Vegas. One of the largest hotels in the world. Answer: Bellagio.

6. Telecommunications company. Was founded in 1947. Answer: Telmex.

7. American film production company. Was founded in 1979. Answer: Miramax.

8. International debit card service. Operated by MasterCard. Answer: Maestro Card.

9. Waterproof and shockproof video camera. From the company woodman labs. Answer: GoPro.

10. Portable game console. Has two lC displays. Answer: Nintendo DS.

11. Oldest tennis tournament in the world. Was founded in 1877. Answer: Wimbledon.

12. American global diversified power management company. Leading provider of electrical components and systems for power quality. Answer: Eaton.

13. Luxury fashion company. Provides women's tops and accessories. Answer: Escada.

14. Multinational microelectronics company. Specialises in signal processing and mixed-signal chips. Answer: Wolfson.

15. One of the world's largest supplier of EDA software. Specializes in the design and verification of chips. Answer: Cadence.

16. High-speed serial computer expansion bus standard. Successor to AGP. Answer: PCI Express.

17. Was a manufacturer of computer components. Core product line were motherboards. Answer: Abit.

18. One of the largest and oldest markets in Europe. Current premises are situated in paternoster square. Answer: London Stock Exchange.

19. Was a manufacturer of PDAs. Was acquired by Hewlett-Packard 2010. Answer: Palm.

20. Was a global dairy company. Still used as brand for dairy products. Answer: Campina.

21. Manufacturer of ram and flash memories. Produces SSDS and power supplies. Answer: OCZ Technology.

22. Taiwanese electronics company. Produces optical drives. Answer: Lite-On.

23. Technology company. Provides mainly storage elements. Answer: Micron Technology.

24. Developed retrofit computer products. Primary focus on cooling enhancement. Answer: Zalman.

25. Music identification service. Mobile phone based music identification. Answer: Shazam.

26. A hardware manufacturers. Manufacturer of flash memory cards. Answer: PNY.

27. Manufacturer of pianos. Founded by henry e. Steinway. Answer: Steinway & Sons.

28. British racing team. Since the 1970s, active in formula 1. Answer: Williams F1.

29. Was a car brand. Belonged to general motors. Answer: Saturn.

30. Fruit-flavoured drink. Brought by Coca-Cola on the market. Answer: Fruitopia.

31. File sharing client. For edonkey2000-network. Answer: EMule.

32. Seafood restaurant chain. Inspired by the movie Forrest Gump. Answer: Bubba Gump.

33. Two concepts of Chinese philosophy. Means body and mind. Answer: Yin & Yang.

34. American fashion brand. Belongs to limited brands. Answer: Victorias Secret.

35. Online music platform. Used to exchange audio files. Answer: SoundCloud.

36. Chinese car manufacturer. Build your dreams. Answer: BYD.

37. US-based oil and gas company. Operates petrol stations worldwide. Answer: Phillips 66.

38. Gas company. Provides the official fuel of Nascar. Answer: Sunoco.

39. U.S company. Operates among others in the fields of petroleum and chemical production. Answer: Koch.

40. American retail chain. Drug retailing company. Answer: CVS .

41. U.S retailers. Operates about 1,100 stores in the U.S. Answer: JC Penney .

42. International group based in Morristown. Was founded by Albert Butz. Answer: Honeywell .

43. American retail chain. Sells pharmaceutical products. Answer: Walgreens.

44. U.S company. Produces and processes natural gas. Williams.

45. International company. Produces oil and natural gas. Answer: OXY.

46. Swiss motorsport team. Formula 1 team. Answer: Sauber Motorsport.

47. Trademark for schedule-ring binders. Organisers are traditionally leather bound. Answer: Filofax.

48. Mp3-player. Developed by Microsoft. Answer: Zune.

49. Russian car manufacturer. First sports cars to be made in Russia. Answer: Marrusia Motors.

50. Automotive brand. From Malaysia. Answer: Proton.

Continue Reading...

11 Jul 2013

Level 29 symblCrowd Logo Quiz Answers By Hints

>>symblCrowd Logo Quiz Answers Level 29 By Images<<

1. Consulting engineering group with worldwide operations. Involved in many international large scale projects. Answer: Ramboll.

2. Spherical coconut-almond. Filled with a white milk cream and white blanched almonds. Answer: Raffaello.

3. Confectionery manufacturer. One of the oldest chocolate companies in the United States. Answer: Hershey.

4. Produced snacks. Headquarters in Köln. Answer: Intersnack.

5. Manufacturer of coffee machines. From the company Bosch. Answer: Tassimo.

6. International food group. Headquarters in Northfield. Answer: Mondelēz.

7. An energy companies in the people's republic of china. CSG shares with the entire energy supply network of china. Answer: State Grid Corporation.

8. German multinational travel and tourism company. Headquarters in Hannover. Answer: Tui.

9. Selling shoes online. Headquarters in Berlin. Answer: Zalando.

10. German internet companies. Headquarters in Berlin. Answer: Rocket Internet.

11. Created by George Lucas. Is about the battle between good and evil. Answer: Star Wars.

12. Fictional main character from the eponymous adventure film series. In all the films starring Harrison Ford. Answer: Indiana Jones.

13. American vodka brand. The brand belongs to gruppo campari. Answer: Skyy Vodka

14. Second largest bank in Germany. Headquarters in Frankfurt. Answer: Commerzbank.

15. British multinational defense company. 2010, the second largest defense company in the world. Answer: BAE Systems.

16. Europe's leading provider of advertising-financed private television. Headquarters in Luxembourg. Answer: RTL Group.

17. French consumer goods company. Largest cosmetics company in the world. Answer: L’Oréal.

18. World's third largest semiconductor manufacturer. Headquartered in Hsinchu, Taiwan. Answer: TSMC.

19. Classified as top secret. Monitoring and evaluation of electronic media. Answer: PRISM.

20. Name of a portable computer. Originated by IBM. Answer: ThinkPad.

21. A British government agency. Deals with cryptography, data transfer and communications intelligence. Answer: GCHQ.

22. Intelligence service of the United States. Among other things, responsible for the global monitoring. Answer: NSA.

23. A game console, which is based on Android. Julie Uhrman up the project life. Answer: Ouya.

24. A virtual currency. Introduced in 2009. Answer: Bitcoin.

25. A search engine. Objective of search engine privacy of users. Answer: DuckDuckGo.

26. Brand name AMD. Marketed graphics cards and graphics chips. Answer: Radeon.

27. Developed by Westwood studios computer game series. From the genre of real time strategy games. Answer: Command & Conquer.

28. Natural gas supply, electricity supply and telecommunications companies. Answer: Scottish and Southern Energy.

29. A retail company from the United Kingdom. Headquarters in Bradford, England. Answer: Wm Morrison.

30. A retailer with an international focus. The company was founded in 1982. Answer: Kingfisher.

31. Is a British corporation. Main fields of activity are the aerospace and automotive. Answer: GKN.

32. A listed tourism group. Headquarters in London. Answer: Thomas Cook.

33. Formerly known as American home products. Subsidiary of Pfizer. Answer: Wyeth.

34. U.S. mining company. Formerly known as Freeport sulphur. Answer: Freeport-McMoRan.

35. An American manufacturer armor technology for ships. Based in Los Angeles, California. Answer: Northrop Grumman.

36. One of the 100 largest non-listed companies. Based in Columbia. Answer: U.S. Foodservice.

37. A German wholesale company. In the main petrol station shops are operated. Answer: Lekkerland.

38. A German listed building materials group. Based in Heidelberg. Answer: HeidelbergCement.

39. A publicly traded construction and services group. International markets. Answer: Bilfinger.

40. A specialty chemicals group. Based in Leverkusen. Answer: Lanxess.

41. An international space agency. Based in Paris. Answer: ESA.

42. Established by the convention on international civil aviation. Headquartered in Montreal (Canada). Answer: ICAO.

43. Subsidiary of EADS. Dedicated to providing civil and defense space systems. Answer: Astrium.

44. A German medical technology companies. Based in bad homburg. Answer: Fresenius.

45. French wine and spirits group. Emerged from the Pernod and Richard. Answer: Pernod Ricard.

46. A French hotel company. Founded by Paul Dubrule and Gerard Pélisson. Answer: Accor.

47. A French listed, diversified. Created in 2005. Answer: Safran.

48. A low cost airline. From Sharjah. Answer: Air Arabia.

49. A company from the United Arab Emirates. Based in Abu Dhabi. Answer: ADNOC.

50. One of the major commercial banks of France. One of the three oldest commercial banks. Answer: Societe Generale.

Continue Reading...

Level 28 symblCrowd Logo Quiz Answers By Hints

>>symblCrowd Logo Quiz Answers Level 28 By Images<<

1. German fresh casual restaurant chain. Offering Italian food. Answer: Vapiano.

2. Italian manufacturer of sports cars and carbon fibre. Company was founded in 1992. Answer: Pagani.

3. Company headquartered in Modena, Italy. Produces books, comics, magazines, stickers, trading cards. Answer: Panini.

4. DIY retailer in Europe. Third largest in the world, behind The Home Depot and Lowe's. Answer: Obi.

5. Fashion Label. Garments are characterized by colorful tattoo designs. Answer: Ed Hardy.

6. German DIY-store chain. Offering home improvement and do-it-yourself goods. Answer: Hornbach.

7. Cola soft drink produced in Germany. Was once one of the most popular cola brands in Germany. Answer: Afri-Cola.

8. One of Germany's leading service corporations. Based in Frankfurt am Main and employed about 39,000 people. Answer: WISAG.

9. German logistics company. Specializes in the delivery of parcels to private. Answer: Hermes.

10. Germany-based manufacturer of commercial buses and touring coaches. Has been a subsidiary of Daimler AG since 1995. Answer: Setra.

11. Was a bus manufacturer based in Mississauga, Ontario, Canada. Was acquired by Daimler in July 2000. Answer: Orion.

12. Largest bank in Russia and Eastern Europe. Company's headquarters are in Moscow. Answer: Sberbank.

13. American private equity firm. Firm is based in New York City, and run by financier Steve Feinberg. Answer: Cerberus.

14. Orange soft drink. Produced by the same company, which produces Afri-Cola. Answer: Bluna.

15. Free and open source web content management framework. Among the most popular content management systems worldwide. Answer: TYPO3.

16. Object-relational database management system. Free and open source software. Answer: PostgreSQL.

17. One of the four largest financial institutions in Australia. 17th largest bank in the world. Answer: NAB.

18. European private equity firm. Have made nearly 200 private equity investments. Answer: Permira.

19. American multinational private equity firm. Specializing in leveraged buyouts. Answer: KKR.

20. American multinational conglomerate holding company. Is known for its control by investor Warren Buffett. Answer: Berkshire Hathaway.

21. Largest general-interest trade book publisher in the world. Owned by the German media corporation Bertelsmann. Answer: Random House.

22. American media company. Publishes books on computer technology topics. Answer: O'Reilly.

23. Primary provider of natural gas to the main cities of Tokyo. Largest natural gas utility in Japan. Answer: Tokyo Gas.

24. American direct broadcast satellite service provider. Primary competitors are Dish Network and cable television providers. Answer: DirecTV.

25. Swedish power company. Orgiginal name was "Royal Waterfall Board". Answer: Vattenfall.

26. American insurance company. The largest global providers of insurance and annuities. Answer: MetLife.

27. U.S. based oil refining, marketing, and pipeline transport company. Began in 1887 as Ohio Oil Company. Answer: Marathon Petroleum.

28. Major American defense contractor. World's largest producer of guided missiles. Answer: Raytheon.

29. American global pharmaceutical company. Was the first company to mass-produce penicillin. Answer: Lilly.

30. Canadian energy company. Controlled by Hutchison Whampoa. Answer: Husky Energy.

31. International financial services company. Known primarily as a life insurance company. Answer: Sun Life.

32. Indian state-owned oil and gas corporation. Largest public corporation in India. Answer: IndianOil.

33. German manufacturer of confectionery. Inspired by the Nordic Trolls. Answer: Trolli.

34. German confectionery company. Is mainly licorice and fruit gums ago. Answer: Katjes.

35. Internationally operating logistics and freight transport companies. 200 locations in 18 countries in Europe and the Far East. Answer: Fiege.

36. Taiwan-based manufacturer of electronic hardware. Largest manufacturer of notebook computers in the world. Answer: Quanta.

37. American multinational corporation. Operates in the food industry. Answer: Tyson.

38. Investment holding company based in Hong Kong. Largest companies listed on the Hong Kong Stock. Answer: Hutchison Whampoa.

39. Government-sponsored enterprise. Corporation's purpose is to expand the secondary mortgage market. Answer: Fannie Mae.

40. Japanese state-owned conglomerate corporation. Operates post stations, banks, and insurance business. Answer: Japan Post.

41. Italian-based investment company. Controlled by the Agnelli family. Answer: Exor.

42. Large American-based integrated oil company. Explores, produces, transports, and refines crude oil. Answer: Hess.

43. Indian conglomerate company. One of the largest publicly traded companies in India. Answer: Reliance.

44. Public government-sponsored enterprise. Industry: Financial services. Answer: Freddie Mac.

45. Largest book retailer in the United States. Operating mainly through its chain of bookstores. Answer: Barnes & Noble.

46. Free and open e-book standard. By the International Digital Publishing Forum. Answer: ePUB.

47. Switzerland's largest retailing company. Call "the orange giant". Answer: Migros.

48. Largest fitness center chain in Germany. Was the main sponsor of the Love Parade. Answer: McFit.

49. Membership-only warehouse club. Seventh largest retailer in the world. Answer: Costco Wholesale.

50. Largest Brazilian multinational food processing company. World's largest company in the beef sector. Answer: JBS.

Continue Reading...

Level 27 symblCrowd Logo Quiz Answers By Hints

>>symblCrowd Logo Quiz Answers Level 27 By Images<<

1. American chain of retail stores. Sells pet supplies and services as well as live animals. Answer: Petco.

2. Energy holding company in Poland. Owns power and heat generation and distribution, and coal mining assets. Answer: Tauron.

3. One of New Zealand's largest banks. Today operated as a subsidiary of National Australia Bank. Answer: Bank of New Zealand @ BNZ.

4. Largest listed company in New Zealand. Australasia's largest building materials supplier. Answer: Fletcher Building.

5. Multinational financial-services provider. One of the Australian "big four" banks. Answer: Westpac.

6. Singaporean electronics manufacturing services provider.offers services to original equipment manufacturers. Answer: Flextronics.

7. Ukrainian cargo airline. Its main base is Gostomel Airport near Kiev. Answer: Antonov.

8. Inventor and manufacturer of resurfacers for ice rinks. Synonym for resurfacers and related machinery. Answer: Zamboni.

9. Assembly based in Wals near Salzburg. Second largest construction group in Austria. Answer: Alpine.

10. Australian and New Zealand media company. Divisions include publishing, broadcast radio and outdoor advertising. Answer: APN.

11. Series of fighting games. Initially released on arcade machines. Answer: Mortal Kombat.

12. Brand of sugarless chewing gum. From the Wrigley Company. Wrigley Jr. Company. Answer: Orbit.

13. American news satire organization. Entertainment newspaper and a website featuring satirical articles. Answer: The Onion.

14. Motion-sensing game controller platform. First released for the PS3 video game console. Answer: PlayStation Move.

15. American retailer. Country's largest grocery store chain. Answer: Kroger.

16. Mexican coffee-flavored rum-based liqueur. Is used to make cocktails. Answer: Kahlúa.

17. American reality series. Featuring people performing dangerous, crude self-injuring stunts. Answer: Jackass.

18. Japanese manga series written and illustrated by Akira Toriyama. Was inspired by the classical Chinese novel Journey to the West. Answer: Dragonball.

19. American brand of backpacks. World's largest apparel companies. Answer: JanSport.

20. Multinational Spanish banking group. Second largest bank in Spain. Answer: Bwin.

21. Online gambling company. World's largest publicly traded online gambling firm. Answer: PEZ.

22. Brand name of an Austrian candy. Best known for their mechanical pocket dispensers. Answer: Fox.

23. American commercial broadcast television network. Owned by News Corporation.

24. Was a brand of trucks and suvs. Civilian version of the M998 Humvee. Answer: Hummer.

25. Italian industrial vehicle and bus manufacturing company. Entirely controlled by Fiat. Answer: Iveco.

26. Comic book. Founded in 1934 as National Allied Publications. Answer: DC Comics.

27. Italian fashion company. One of the world's leading international fashion houses. Answer: Versace.

28. American tech media website. Became a brand of CBS Interactive in 2008. Answer: CNET.

29. Major international hotel company. Company's headquarters are located in Minneapolis. Answer: Radisson Hotels.

30. Basic cable and satellite television channel. Aimed mainly at pre-teens and teenagers. Answer: Disney Channel.

31. Fashion label. Also the name of a clothing store in New York City. Answer: DKNY.

32. Online supplier of printed and promotional material. The 6th largest public printing company. Answer: Vistaprint.

33. Automobile manufactured by the Ford Motor Company. Created the ""pony car"" class of American automobiles. Answer: Mustang.

34. Luxury hotel chain. Subsidiary of Marriott International. Answer: Ritz-Carlton.

35. Investment banking and wealth management. Division of Bank of America. Answer: Merrill Lynch.

36. Second largest telecommunications company in Brazil. Formerly known as Telefonica Brasil. Answer: Vivo.

37. Multinational mass media corporation. Based in New York City. Answer: Bloomberg.

38. American financial services company. Publishes financial research and analysis. Answer: Standard & Poor.

39. Italian car design firm and coachbuilder. Has been employed by a wide variety of high-end automobile manufacturers. Answer: Pininfarina.

40. Italian company founded in 1972. Specializes in protective wear for sports such as motorcycling. Answer: Dainese.

41. Italian and European food company. World's leading pasta maker. Answer: Barilla.

42. Design company headquartered in Milan, Italy. Makes accessories and parts for automobiles. Answer: MOMO.

43. Collection of application programming interfaces. For handling tasks related to multimedia, especially game programming. Answer: DirectX.

44. International corporation in the hotel, restaurant, and travel industries. One of the largest family-held corporations in the USA. Answer: Carlson.

45. Hotel management company. It is the world's ninth largest hotel group. Answer: Rezidor.

46. One of Australia's largest diversified media companies. Group's operations include newspapers, magazines, radio and digital media. Answer: Fairfax Media.

47. Provider of financial analysis software and services. Was founded in 1909. Answer: Moody's.

48. Was a manufacturer of high-performance computing solutions. Initiated the opengl specification. Answer: SGI.

49. Multi-platform API for rendering computer graphics. Was developed by Silicon Graphics Inc.. Answer: OpenGL.

50. Investment research firm. Headquartered in Chicago, Illinois, United States. Answer: Morningstar.

Continue Reading...

Level 26 symblCrowd Logo Quiz Answers By Hints

>>symblCrowd Logo Quiz Answers Level 26 By Images<<

1. Dubai-based international luxury hotel chain. Portfolio includes the Burj Al Arab. Answer: Jumeirah.

2. Brand of bottled water. Derived, bottled, and shipped from Fiji. Answer: Fiji Water.

3. Japanese bank holding / financial services company. Second largest bank in Japan by market value. Answer: Sumitomo Mitsui.

4. Austrian construction company. One of the largest construction companies in Europe. Answer: Strabag.

5. Health care services company based in Dublin, Ohio. It operates the nation’s largest network of radiopharmacies. Answer: Cardinal Health.

6. International manufacturer and a marketer of transportation fuels. Also one of the United States' largest retail operators. Answer: Valero Energy.

7. German national railway company. The second-largest transport company in the world. Answer: Deutsche Bahn.

8. Multinational steel manufacturing corporation. World's largest steel producer. Answer: ArcelorMittal.

9. German company that produces baking powder, cake mixes and much more. Portfolio also includes a maritime freight business, a bank and hotels. Answer: Dr. Oetker.

10. British company based in Watford. Operators of the UK National Lottery. Answer: Camelot.

11. Norwegian oil and gas company. World's thirteenth largest oil and gas company in 2010. Answer: Statoil.

12. Italian manufacturer of chocolate. Producer of Nutella. Answer: Ferrero.

13. American company distributing pharmaceuticals at a wholesale level. 14th largest company in the United States. Answer: McKesson.

14. German chain of coffee shops and cafés. Also known for its weekly-changing range of other products. Answer: Tchibo.

15. Telephone company and mobile network operator. Dominant in Sweden and Finland. Answer: TeliaSonera.

16. Video sharing website. Places emphasis on current events, politics and reality-based footage. Answer: LiveLeak.

17. Italian global banking and financial services company. Core markets are Italy, Austria, Russia and Southern Germany. Answer: UniCredit.

18. French luxury goods company. Label remains largely for women's offerings. Answer: Dior.

19. World's largest investor-owned electric utility service provider. Based in Düsseldorf, Germany. Answer: EON.

20. French concessions and construction company. Largest construction company in the world. Answer: Vinci.

21. British multinational mining company. World's largest producer of platinum. Answer: Anglo American.

22. British multinational life insurance and financial services company. Leading provider of life insurance and pensions in the UK. Answer: Prudential.

23. Website providing torrent files. Founded in Sweden in 2003. Answer: Pirate Bay.

24. Family of web feed formats. Used to publish frequently updated works. Answer: RSS.

25. Manufacturer of general aviation aircraft. One of the ""Big Three"" in the field of general aviation manufacturing. Answer: Piper Aircraft.

26. Strategic, life simulation video game series. Developed by Maxis. Answer: Sims.

27. German electric utilities company. Second largest electricity producer in Germany. Answer: RWE.

28. Retail and wholesale marketing brand of Suncor Energy. It was a crown corporation of Canada. Answer: Petro-Canada.

29. Specializing in pet food. Subsidiary of the American group Mars, Inc. Answer: Pedigree.

30. Semi-public Brazilian multinational energy corporation. Largest company in the Southern Hemisphere by market capitalization. Answer: Petrobras.

31. International media franchise. Troll fighting against the forces of evil. Answer: Hugo.

32. Social networking service and website. Has over 900 million active users. Answer: Facebook.

33. American monthly men's magazine. Focusing on fashion, style, and culture for men. Answer: GQ.

34. Video game developer. Primarily creates games for mobile phone handsets and tablets. Answer: Gameloft.

35. Pan-European television sport network. Operated by French broadcaster TF1 Group. Answer: Eurosport.

36. American fast food restaurant chain. Specializing in chicken sandwiches. Answer: Chick-fil-A.

37. Canadian retail company. Known for its loyalty program first introduced in 1958. Answer: Canadian Tire.

38. Brand of mineral water. Source is Auvergne Regional Park. Answer: Volvic.

39. Outdoors equipment company. Known primarily for its hydration products. Answer: CamelBak.

40. Major electronics manufacturer. Open System Business Unit of Acer. Answer: AOpen.

41. Denim company. Subsidiary of the Liz Claiborne fashion company. Answer: Lucky Brand Jeans.

42. Flag carrier. Largest airline of Canada. Answer: Air Canada.

43. British security printing company. Company headquartered in Basingstoke, Hampshire. Answer: De La Rue.

44. Spanish private multinational electric utility company. Global leader in wind energy. Answer: Iberdrola.

45. Reinsurance company based in Munich, Germany. One of the world’s leading reinsurers. Answer: Munich Re.

46. Integrated oil company. Majority owned by the Government of Russia. Answer: Rosneft.

47. Banking group. Second largest banking group in Italy. Answer: Intesa Sanpaolo.

48. Brand of soft drinks. Known for its ginger ale. Answer: Canada Dry.

49. Flag carrier of Poland. One of the world's oldest airlines still in operation. Answer: LOT.

50. New Zealand-wide communications service provider. One of the largest companies by value on the New Zealand Exchange. Answer: Telecom New Zealand.

Continue Reading...

Level 25 symblCrowd Logo Quiz Answers By Hints

>>symblCrowd Logo Quiz Answers Level 25 By Images<<

1. French electric engineering company. Groupe industriel français. Specialising in electrical energy transmission and automation. Answer: Schneider .

2. One of the top two clubs in the country. From the state capital. Answer: Real Madrid.

3. Carbonated citrus beverage. Originated at a trade fair in France. Answer: Orangina.

4. Dutch sports car marque. Company's motto is "Nulla tenaci invia est via". Answer: Spyker.

5. American video game development company. Well known for their Unreal Engine technology. Answer: Epic Games.

6. Brand of bottled water. Brand from the Coca-Cola company. Answer: Dasani.

7. Independent civilian intelligence agency. Motto: "And ye shall know the truth and the truth shall make you free". Answer: CIA.

8. Largest beverage producer in China. Signifies "laughing child". Answer: Wahaha.

9. Nitrogenated Irish cream ale. Managed and produced by Diageo. Answer: Kilkenny.

10. Best known for its Network Attached Storage. Subsidiaries of Melco Holdings Inc. Answer: Buffalo.

11. One of the largest professional services companies in the world.. One of the Big Four auditors. Answer: KPMG.

12. Passion for thrilling. Spain's leading cava (sparkling wine). Answer: Freixenet.

13. Supplies Her Majesty's Government with foreign intelligence. Operates under the formal direction of the Joint Intelligence Committee. Answer: MI6.

14. French-Italian multinational electronics and semiconductor manufacturer. Europe's largest semiconductor chip maker. Answer: STMicroelectronics.

15. China's second largest brewery. Founded in 1903 by German settlers. Answer: Tsingtao.

16. Food retailer. Headquartered in Anderlecht, Belgium. Answer: Delhaize.

17. Bring the tourists to their destination. Spain's main airline. Answer: Iberia.

18. International Dutch chain of fashion retail clothing stores. Company was founded by brothers Brenninkmeijer. Answer: C&A.

19. Taiwanese corporation. Specializes in network attached storage. Answer: Synology.

20. Trade fair for video games. Held annually at the Koelnmesse in Cologne. Answer: Gamescom.

21. Dutch multinational banking and financial services company. Global leader in Food and Agri financing. Answer: Rabobank.

22. Mobile advertising company. Subsidiary of Google. Answer: AdMob.

23. Japanese company. Manufacturing and selling info-telecom and printer products. Answer: OKI.

24. Is often mixed with milk. Perhaps the most popular Spanish liqueur. Answer: Licor 43.

25. Global information and measurement company. Often associated with television ratings. Answer: Nielsen.

26. One of the leading German manufacturers of bakery products. World leader in the autumn and Christmas cookies. Answer: Lambertz.

27. Dutch Landline and mobile Telecommunications company. Based in The Hague. Answer: KPN.

28. Annual trade fair for the computer and video games industry. Commonly held each year in Los Angeles. Answer: E3.

29. Brazilian cocktail. Of coconut milk, sugar and cachaça. Answer: Batida de Coco.

30. Paintball equipment manufacturing company. Based in California. Answer: DYE.

31. American sports shoe manufacturer. Focus on skateboarding, snowboarding and BMX. Answer: Vans.

32. Orange-flavored brandy liqueur. Made from a blend of Cognac brandy, bitter orange and sugar. Answer: Grand Marnier.

33. Japanese holding company. Interests in toys, video games and arcades, anime, and amusement parks. Answer: Bandai Namco.

34. A Dutch multinational. Active in performance coatings and specialty chemicals. Answer: AkzoNobel.

35. One of the Big Four professional services firms. Second largest professional services network in the world. Answer: Deloitte.

36. There are no tropical fruits. A fashion label that advertises with supermodels. Answer: Mango.

37. German app developer. Has developed this app. Answer: symblCrowd.

38. Company from Navarra. With hotels in the world. Answer: NH Hoteles.

39. Japanese video game developer, publisher and distribution company. Best known for its role-playing video game franchises. Answer: Square Enix.

40. One of the Worldwide Top 20 Semiconductor Sales Leaders. Slogan: The consumer Next Experience. Answer: NXP.

41. One of the top two clubs in the country. From the football capital of Catalonia. Answer: FC Barcelona.

42. The most valuable brand in the world Spanish. As well-known as "H & M". Answer: ZARA.

43. A group with a lot of energy. The leading energy group in Spain and Latin America. Answer: Endesa.

44. Provides geotechnical, survey and geoscience services. Operates Starfix and Skyfix DGNSS systems. Answer: Fugro.

45. Third largest independent chemical manufacturer in the world. World's largest producer of polypropylene. Answer: LyondellBasell.

46. British video game publisher. Best-known game series include Tomb Raider and Hitman. Answer: Eidos.

47. Brand of correction fluid. Marque de produits de correction. It has become a genericised trademark. Answer: TippEx.

48. Multinational Italian dairy and food corporation. Leading global company in the production of milk. Answer: Parmalat.

49. French industrial group. World leader in products for electrical installations and information networks. Answer: Legrand.

50. British-Swedish multinational pharmaceutical and biologics company. World's fifth-largest pharmaceutical company. AstraZeneca.

Continue Reading...

Level 24 symblCrowd Logo Quiz Answers By Hints

>>symblCrowd Logo Quiz Answers Level 24 By Images<<

1. Was a pioneer in the commercial use of GPS. Was acquired by CSR plc in 2009. Answer: SiRF.

2. Chinese state-owned telecommunications operator. World's third-biggest mobile provider. Answer: China Unicom.

3. Consortium to develop open standards for mobile devices. Was established on 6 November 2007, led by Google. Answer: Open Handset Alliance @ OHA.

4. National telecommunications company in Canada. Based in Burnaby, British Columbia. Answer: Telus.

5. Producer of storage, consumer semiconductor products. Leading fabless semiconductor company. Answer: Marvell.

6. Family of smartphones. Gamme de smartphones. Brand owned by Sony. Answer: Xperia.

7. Produces and designs embedded hardware. Spin-off from Motorola in 2004. Answer: Freescale.

8. Encoding format for digital audio. Common audio format for consumer audio storage. Answer: mp3.

9. World's largest exhibition for the mobile industry. Currently takes place at Fira de Barcelona, Spain. Answer: Mobile World Congress @ MWC.

10. Third largest manufacturer of heavy-duty trucks in the world. Headquarters in Bellevue, Washington, USA. Answer: Paccar.

11. French wireless products manufacturer company. Known for its remote-controlled mini-quadrocopter. Answer: Parrot.

12. Association of mobile operators. Organises the Mobile World Congress. Answer: GSMA.

13. Download manager, written in Java. Allows the automatic downloading from one-click hosting sites. Answer: JDownloader.

14. International standard-setting body. Has its headquarters in Geneva, Switzerland. Answer: ISO.

15. User facing translation portal. Provided by Microsoft. Answer: Bing Translator.

16. Computer hardware manufacturer from Taiwan. Popular aftermarket brand for chassis, coolers, cooling pads. Answer: Cooler Master.

17. World's largest and most international computer expo. Trade fair is held each year on the Hanover fairground. Answer: CeBIT.

18. American-based global asset management firm. Specializing in private equity. Answer: Carlyle.

19. Non-profit, non-governmental international standards organization. International Standards for all electrical and electronic technologies. Answer: IEC.

20. International professional gaming championship. Event has won a lot of praise for its organisation. Answer: ESWC.

21. Series of racing games. Originally developed by the French team Nadeo. Answer: TrackMania.

22. Initiative to implement Trusted Computing. Started by AMD, HP, IBM, Intel and Microsoft. Answer: TCG.

23. Consumer electronics company founded in 1986 in Berlin, Germany. Well known for its popular FRITZ!Box series. Answer: AVM.

24. Large German equipment manufacturer. Specializing in cranes, aircraft parts, and mining. Answer: Liebherr.

25. An Anglo–Swiss multinational commodity trading and mining company. World's largest commodities trading company. Answer: Glencore.

26. Peruvian mining company. Largest owner of mining rights in Peru among precious metals companies. Answer: Buenaventura.

27. American comedy-drama detective mystery television series. Created by Andy Breckman and starring Tony Shalhoub. Answer: Monk.

28. Transaction processor for the global travel and tourism industry. Headquarters in Madrid, Spain. Answer: Amadeus.

29. Leading Spanish construction company. Based in Barcelona, Spain. Answer: FCC.

30. World's largest courier company. Successor to the German mail authority "\"Deutsche Bundespost". Answer: Deutsche Post.

31. Major Australian company. Entreprise australienne. Largest retail company in Australia. Answer: Woolworths.

32. Integrated Development Environment. Developed by Apple for developing software for OS X and iOS. Answer: Xcode.

33. Passion fruit liqueur. Red-pink colored and has an alcohol volume of 20%. Answer: Passoa

34. Software development kit created by Walter Luh. Allows to build mobile apps for the iphone, ipad, and Android. Answer: Corona.

35. American-based alternative asset management company. Specializes in private equity, real estate, and credit. Answer: Blackstone.

36. International governing body of cricket. Motto: Great Sport Great Spirit. Answer: ICC.

37. Specialized agency of the United Nations. Responsible for information and communication technologies. Answer: ITU.

38. Taiwanese manufacturer of mobile phones and tablet computers. High Tech Computer Corporation. Answer: HTC.

39. Open source server-side scripting language. Designed for Web development to produce dynamic Web pages. Answer: PHP.

40. Taiwanese multinational company. World's largest electronics contract manufacturer. Answer: Foxconn.

41. German manufacturer of electronics equipment. Noted for its home and car audio equipment. Answer: Blaupunkt.

42. Canadian aerospace company. Leading provider of simulation technologies. Answer: CAE.

43. Japanese multinational corporation. Designs and manufactures electronic products. Answer: Sharp.

44. Chinese multinational company. World's largest market share in white goods. Answer: Haier.

45. Develops consumer, aviation, and marine technologies for GPS. Incorporated in Schaffhausen, Switzerland. Answer: Garmin.

46. German public bank. Primary purpose is accepting savings deposits. Answer: Sparkasse.

47. Japanese telecommunications operator. Headquarters in the Garden Air Tower in Iidabashi, Tokyo. Answer: KDDI.

48. Was a German chemicals then life-sciences company. Now subsidiary of the Sanofi-Aventis pharmaceuticals group. Answer: Hoechst.

49. Taiwanese manufacturer of integrated circuits. World's largest independent manufacturer of motherboard chipsets. Answer: VIA.

50. Japanese telecommunications company. Largest telecommunications company in the world in terms of revenue. Answer: NTT.

Continue Reading...

Level 23 symblCrowd Logo Quiz Answers By Hints

>>symblCrowd Logo Quiz Answers Level 23 By Images<<

1. American producer of storage hardware. Subsidiary of EMC Corporation. Answer: Iomega.

2. American action-adventure television series. About a fictional group of ex–United States Army Special Forces. Answer: A-Team.

3. Japanese corporation. Manufacturer of high-end computer displays. Answer: Eizo.

4. Japanese multinational electronics and electrical equipment company. Products include printers, sewing machines and label printers. Answer: Brother.

5. UK-based global retailer and wholesaler. Fashion clothing and accessories. Answer: FCUK.

6. Japanese company manufacturing photographic lenses. Founded in Saitama, Japan (1950). Slogan: New eyes for industry. Answer: Tamron.

7. Manufacturer of farm and construction equipment. Sells skid steer loaders, compact excavators and tractors. Answer: Bobcat.

8. Danish business conglomerate. Largest container ship operator and supply vessel operator in the world. Answer: MAERSK.

9. French container transportation and shipping company. Third largest container company in the world. Slogan: Chaque jour nous vous rapprochons du bout du monde. Answer: CMA CGM.

10. Brand of rum. It is named after a 17th-century, Welsh privateer of the Caribbean. Answer: Captain Morgan.

11. Brand of rum. Made in Cuba. Answer: Havana Club.

12. Japanese multinational provider of information technology. Member of the Sumitomo Group. Answer: NEC.

13. Japanese manufacturer of car audio. It is majority owned by Hitachi. Answer: Clarion.

14. Japanese multinational corporation. Manufactures construction, mining, and military equipment. Answer: Komatsu.

15. Was a major French company. Well known for communications and mobile telephony businesses. Answer: SAGEM.

16. Manufactures home and car audio equipment. Company helped create the high-fidelity audio industry. Answer: Harman Kardon.

17. German semiconductor manufacturer. Products are microcontrollers, communication ics Power electronics. Answer: Infineon.

18. Private German audio company. Specializing in the design and production of high fidelity products. Answer: Sennheiser.

19. Producer of a well-known wheat beer. Brewery in Hoegaarden, Belgium. Answer: Hoegaarden.

20. Largest beer producer in the Philippines. Southeast Asia's largest publicly listed food, beverage and packaging company. Answer: San Miguel.

21. One of the bestselling brands of beer in Poland. Also has a world distribution. Answer: Tyskie.

22. Brewing company. Founded in Vigevano in Lombardia, Italy in 1846. Answer: Peroni.

23. Company from Switzerland. Well known manufacturer of cough drops and breath mints. Answer: Ricola.

24. Greek distilled spirit. Blend of brandy, spices, and wine. Answer: Metaxa.

25. American sitcom. Created by Chuck Lorre and Bill Prady. Answer: The Big Bang Theory @ TBBT.

26. German tobacco brand owned by the British company Imperial Tobacco. Second-strongest cigarette brand in Germany. Answer: West.

27. Core company of a Japanese global corporate group. One of the world's largest producers of watches. Answer: Citizen Watch.

28. Swiss luxury watch company. In 1995 it was bought by the German company Porsche Design. Answer: Eterna.

29. Global diversified industrial company. Headquarters are in Ireland. Answer: Ingersoll Rand.

30. South Korean conglomerate company. Products are consumer goods, real estate, financial services, IT services. Answer: Doosan.

31. Swiss company headquartered in Lucerne. Milk processor and dairy products. Answer: Emmi.

32. Largest cable operator in the United States. Providing cable television, broadband Internet, telephone service. Answer: Comcast.

33. Largest Italian telecommunications company. Also active in the media and manufacturing industries. Answer: Telecom Italia.

34. Cigarette manufacturing company. Japanese company and third largest in his branch. Answer: Japan Tobacco.

35. Chocolate confectionery. Consisting of a "heart" of cherry (in USA filled with hazelnuts). Answer: Mon Chéri.

36. Japanese multinational imaging and electronics company. Produces electronic products, primarily cameras and office equipment. Answer: Ricoh.

37. British multinational pharmaceutical and biologics company. World's fourth-largest pharmaceutical company. Answer: GlaxoSmithKline.

38. British multinational alcoholic beverages company. World's largest producer of spirits and a major producer of beer and wine. Answer: Diageo.

39. American television sitcom. Starring Charlie Sheen (now Ashton Kutcher), Jon Cryer and Angus T. Answer: Two and a Half Men.

40. Software application for OS X and ios. Allows users to create music or podcasts. Answer: GarageBand.

41. Global automotive supplier. North America's largest automobile parts manufacturer. Answer: Magna.

42. Swiss global health-care company. Operates worldwide under two divisions: Pharmaceuticals and Diagnostics. Answer: Roche.

43. Swiss technology conglomerate. Coating services, vacuum solutions and textile technology. Answer: Oerlikon.

44. American television medical drama. About a drug-addicted, unconventional, misanthropic medical. Answer: House.

45. American multinational media corporation. World's largest media conglomerate. Answer: Time Warner.

46. Was a global financial services firm. Lehman was the fourth largest investment bank in the US. Answer: Lehman Brothers

47. Global security group based in Switzerland. Products are Access control systems and management, cylinders and keys. Answer: Kaba.

48. Crunchy butter almond bar. Brand is now owned by Kraft Foods. Answer: Daim.

49. Spherical chocolate sweet. Made by Italian chocolatier Ferrero. Answer: Rocher.

50. American multinational financial services corporation. Headquartered in Midtown Manhattan, New York City. Answer: Morgan Stanley.

Continue Reading...

Level 22 symblCrowd Logo Quiz Answers By Hints

>>symblCrowd Logo Quiz Answers Level 22 By Images<<

1. English brand of cigarettes. Predominantly made from Virginia tobacco. Answer: Benson Hedges.

2. Multinational electronics manufacturing company. Include calculators, watches, cameras. Answer: Casio.

3. Japanese multinational conglomerate. Part of the larger DKB Group. Slogan: Inspire the Next. Answer: Hitachi.

4. Freeware-Programm. Image viewer for Microsoft Windows. Software was first released in 1996. Answer: IrfanView.

5. Premium-rate monthly SMS mobile phone content provider. Based in Berlin, Germany. Answer: Jamba.

6. Brand of cigarettes. Marque de cigarettes. Produced by R. J. Reynolds Tobacco Company. Answer: Pall Mall.

7. Graphics editing program. Developed by MOOII Tech, Korea. Answer: PhotoScape.

8. Works in the field of heating, ventilation and air-conditioning. Best known for heaters. Answer: Vaillant.

9. German brewery. Ranks number 8 among Germany's bestselling breweries. Answer: Paulaner.

10. German chocolate brand. Owned by Stollwerck. Answer: Sarotti.

11. German fine writing instruments company. Manufacturer and suppliers of writing, artist, and engineering drawing instruments. Answer: Staedtler.

12. Italian food company. Produces a range of pasta. Answer: Buitoni.

13. Upscale international Swiss hotel chain. Are primarily 5-star resort hotels and business/airport hotels. Answer: Moevenpick.

14. Input method for touchscreens. 2011 acquired by Nuance Communications. Answer: Swype.

15. German multinational conglomerate corporation. One of the world's largest steel producers. Slogan: "Developing the future". Answer: ThyssenKrupp.

16. Second largest German manufacturer of chocolate products.was founded 1890 in Bremen, Germany. Answer: Hachez.

17. Germany's largest watch and clock manufacturer. Introduced the first radio-controlled table clock on the world market. Answer: Junghans.

18. Casual clothing brand. Enterprise catalane de conception. Is noted for its patchwork designs, intense prints, innovative graffiti art. Answer: Desigual.

19. American science fiction thriller film.. Created an amusement park of cloned dinosaurs. Answer: Jurassic Park.

20. German confectionary company. Made the first gummy candy in 1922. Answer: Haribo.

21. A zwieback and chocolate producer in Germany. Company was established in 12 October 1912 in Hagen by Carl Brandt. Answer: Brandt.

22. Chocolate bar made by Nestlé. Previously a Rowntree's product with the name "tam". Answer: Lion.

23. Was a confectionery business based in York, England. It is now a historic brand owned by Nestlé. Answer: Rowntrees.

24. Company that produces and retails frozen food. Products include Crispy Pancakes, which were invented in the early 1970s. Answer: Findus.

25. French multinational telecommunications corporation. Largest in Europe and second largest in the world. Answer: France Telecom.

26. 3D medieval fantasy MMORPG. Developed by Mythic Entertainment. Answer: daoc.

27. Electric utility, headquartered in Paris, France. Second largest electric utility company in the world. Answer: EDF

28. French multinational electric utility company. Operates in electricity generation, distribution, natural gas and renewable energy. Answer: GDF Suez.

29. Privately owned retailing symbol group. Based in France and operating internationally. Answer: Les Mousquetaires.

30. Multinational French company. Industry: Environmental services. Answer: Veolia Environnement.

31. Video game developer in Fairfax, Virginia. Is most widely recognized for developing role-playing game Dark Age of Camelot. Answer: Mythic.

32. French hypermarket chain. Chain enables semi-independent stores to operate under the brand. Answer: E.Leclerc.

33. German mechanical engineering company. Primary output is for the automotive industry, particularly heavy trucks. Answer: MAN.

34. Japanese multinational automaker. Was the sixth largest automaker in the world in 2010. Answer: Nissan.

35. Airline based at Dubai International Airport. Largest airline in the Middle East. Answer: Emirates.

36. Colorado-based manufacturer of high-end skiing apparel. World's largest ski specialty brand. Answer: Spyder.

37. Outdoor clothing and sporting goods company. Founded in North Vancouver, Canada, in 1989. Answer: Arcteryx.

38. Brand of beer. Fictional beverage on the animated series The Simpsons. Answer: Duff Beer.

39. Reference book published annually. Containing a collection of world records, both human achievements and the extremes of the natural world. Answer: Guinness World Records.

40. Outdoor recreational activity. Participants use a GPS to hide and seek containers. Answer: Geocaching.

41. Founded by Jerry Yang and David Filo in January 1994. Known for its web portal, search engine. Answer: Yahoo.

42. American IT company. Proprietary computer storage and data management company. Answer: NetApp.

43. German sporting goods manufacturer. Second largest sportswear manufacturer in the world. Answer: Adidas.

44. Japanese automotive manufacturer. Best known for his roadster. Answer: Mazda.

45. Oldest Japanese manufacturer of cars. Known mostly for its smaller models and off-road vehicles. Answer: Daihatsu.

46. German defense manufacturing company. Produces various small arms. Answer: Heckler Koch.

47. Product of the Coca-Cola Company. Translated into English, is "Cola Kisses Orange”. Answer: Mezzo Mix.

48. Italian automaker. Largest automobile manufacturer in Italy. Answer: Fiat.

49. American retailer that focuses on casual wear. Known for its racy marketing photography by Bruce Weber. Answer: Abercrombie Fitch.

50. American major global music conglomerate. Largest American-owned music corporation worldwide. Answer: WMG.

Continue Reading...

Level 21 symblCrowd Logo Quiz Answers By Hints

>>symblCrowd Logo Quiz Answers Level 21 By Images<<

1. Multi-language software development environment. It is written mostly in Java. Answer: Eclipse.

2. Discontinued high-density optical disc. Toshiba abandoned the format in 2008. Answer: HD DVD.

3. Founded 1983 in Japan. Produces graphics tablets and related products. Answer: Wacom.

4. Computer bus interface. Connecting host bus adapters to mass storage devices. Answer: SATA.

5. Concentrates primarily on hammer drills, firestops, and installation systems. Products for the construction, building maintenance and mining industries. Answer: Hilti.

6. Fictional character. Created in 1953 by writer Ian Fleming. Answer: 007.

7. National flag carrier of Vietnam. Member of skyteam. Answer: Vietnam Airlines.

8. Japanese multinational electronics corporation. World’s fifth-largest personal computer vendor. Answer: Toshiba.

9. Working group of experts. Was formed by ISO and IEC. Answer: MPEG.

10. International self-service wholesale retailer. Operates across Europe and in some countries of Asia and Northern Africa. Answer: Metro.

11. Theme restaurant. Inspired by the popular portrayal of Hollywood. Answer: Planet Hollywood.

12. Founded in Winston-Salem, USA in 1875. Second-largest tobacco company in the US. Answer: R. J. Reynolds.

13. Australian-themed American casual dining restaurant chain. Founded 1988 in Tampa, Florida, U.S.. Answer: Outback.

14. Primarily produces and sells cognac. Owned by Rémy Cointreau. Answer: Rémy Martin.

15. Multinational lighting manufacturer. Second-largest lighting manufacturer in the world. Answer: Osram.

16. Interface for connecting peripheral devices to a computer. Developed by Intel and brought to market with Apple. Answer: Thunderbolt.

17. Operates a diverse array of network infrastructure. Manages two of the Internet’s thirteen root nameservers. Answer: Verisign.

18. British Internet retailer. Specialising in groceries. Answer: Ocado.

19. American fast food chain. Specializes in hot dogs. Answer: Wienerschnitzel.

20. Swiss luxury tobacco goods brand. Cool Water was a perfume of this brand. Answer: Davidoff.

21. International media company. One of the largest broadband providers outside the USA. Answer: Unitymedia .

22. Brand of bubble gum. Originally produced Wrigley. Answer: Hubba Bubba.

23. Certificate authority. Second largest public CA on the Internet. Answer: Thawte.

24. World-leading cognac house. Co-leader of LVMH. Answer: Hennessy.

25. Proprietary freeware raster graphics editor. Developed on the .NET Framework. Answer: Paint.NET.

26. Serial bus interface standard. A brand owned by Apple. Answer: FireWire.

27. American computer and network security company. Parent company is EMC Corporation. Answer: RSA.

28. Major producer of flavors and fragrances. Forth biggest company in this branch. Answer: Symrise.

29. Californian manufacturer of consumer electronics. Specializes in connectivity devices. Answer: Belkin.

30. Chocolate bar manufactured by Mars. Coconut filling enrobed with milk chocolate. Answer: Bounty.

31. Electronics company producing audio communications equipment. Well known for its headsets. Answer: Plantronics.

32. British video game developer. Formerly led by Peter Molyneux. Answer: Lionhead.

33. Producer of writing instruments in Europe. Was a pioneer in the use of moulded synthetic plastics. Answer: Lamy.

34. South African casual dining restaurant. Restaurants with a Portuguese/Mozambiquan theme. Answer: Nandos.

35. Italian luxury industry fashion house. Presented their first women’s collection in 1985. Answer: Dolce Gabbana.

36. Largest airline in Taiwan. Member of skyteam airline alliance. Answer: China Airlines.

37. Text editor and source code editor. Is distributed as free software. Answer: Notepad++.

38. Irish computer software company, best known for its physic engine. Owned by Intel. Answer: Havok.

39. French company founded in 1980. World’s first commercial space transportation company. Answer: Arianespace.

40. Internationally franchised brand of yogurt. Jointly owned by General Mills and Sodiaal. Answer: Yoplait.

41. Worldwide wholesaler of fasteners, screws and screw accessories. Was founded in 1945 by Adolf Würth in Künzelsau, Germany. Answer: Wuerth.

42. Italian multinational oil and gas company. Italy’s largest industrial company. Answer: Eni.

43. German transportation company. Comprising a cargo container shipping line. Answer: Hapag Lloyd.

44. German construction company. One of the largest general construction companies in the USA. Answer: Hochtief.

45. British multinational company. Banking and financial services. Answer: Standard Chartered.

46. British multinational insurance company. Sixth-largest insurance company in the world. Answer: Aviva.

47. Producing aerial systems for both military and civilian usage. Israel’s prime aerospace and aviation manufacturer. Answer: IAI.

48. Computer operating system. Released as free and open source software. Answer: Debian.

49. French-owned computer company. Also has machines at the TOP500 supercomputer list. Answer: Bull.

50. International chain of convenience stores. World’s largest operator, franchisor and licensor of convenience stores. Answer: 7eleven.

Continue Reading...

9 Jul 2013

Level 20 symblCrowd Logo Quiz Answers By Hints

>>symblCrowd Logo Quiz Answers Level 20 By Images<<

1. American toy company. Barbie. Answer: Mattel.

2. Was a highway within the U.S. highway system. Became one of the most famous roads in America. Answer: Route 66.

3. File hosting service. Allows users to upload and sync files to a cloud storage. Answer: SkyDrive.

4. Russian company. World’s largest aluminium company. Answer: RUSAL.

5. American multinational corporation. Develops and manufactures data storage solutions. Answer: SanDisk.

6. Software product. Proprietary optical disc authoring software. Answer: CloneCD.

7. Cross platform game engine. Developed by unity technologies. Answer: Unity.

8. Developed by apple. Web browser. Answer: Safari.

9. Virtual drive. Optical disc authoring program. Answer: Daemon Tools.

10. Proprietary voice over IP software. Target audience is gamers. Answer: TeamSpeak.

11. Shareware file archiver. Current developer is Eugene roshal. Answer: WinRAR.

12. Game publisher. World’s second-largest gaming company by revenue after Nintendo. Answer: Activision Blizzard.

13. Canadian company based in Montreal. Global leader of aluminium mining and production. Answer: ALCAN.

14. Based in the south phoenix area of phoenix, Arizona. Owns several for-profit educational institutions. Answer: Apollo.

15. American privately held communication company. Products are business, telecommunications and equipment. Answer: Avaya.

16. Anglo-Australian multinational mining and petroleum company. World’s largest mining company. Answer: BHP Billiton.

17. Non-profit organization. Support the free software movement. Answer: FSF.

18. American stock exchange. Second-largest stock exchange by market capitalization in the world. Answer: NASDAQ.

19. American chain of department stores. Was bought out by Kmart in early 2005. Answer: Sears.

20. American it company. Proprietary computer storage and data management company. Answer: NetApp.

21. Fabless semiconductor company. Logo is inspired from the mathematical sinc function. Answer: Broadcom.

22. American fast food chain (historic logo). Competitor of McDonald’s. Answer: Burger King.

23. American video game development company. Well known for its social-distribution network steam. Answer: Valve.

24. Open source application framework. For the java platform. Answer: Spring Framework.

25. Internet content delivery network. One of the world’s largest distributed-computing platforms. Answer: Akamai.

26. Fast food restaurant chain. Primarily known for selling roast beef sandwiches and curly fries. Answer: Arby's.

27. Question answering focused web search engine. Currently owned by InterActiveCorp. Answer: Ask.

28. One of the largest independent software corporations. Creates systems software that runs in mainframe and distributed computing. Answer: CA.

29. American multinational chemical corporation. It is the second-largest chemical manufacturer. Answer: Dow Chemical.

30. American multinational corporation. Sells data storage products and services. Answer: EMC.

31. Was a French oil company. Which merged with totalfina. Answer: Elf.

32. Sporting goods company. Is known for pioneering fiberglass ski technology. Answer: K2.

33. Flag carrier airline of the Netherlands. It is the oldest airline in the world still operating under its original name. Answer: KLM.

34. American manufacturer of cookies and snacks. Best known for Oreo cookies. Answer: Nabisco.

35. Kuwait’s national oil company. Was founded on January 27, 1980 as an umbrella company. Answer: Q8.

36. Privately owned software company. Best known for QuarkXPress. Answer: Quark.

37. Italian-based manufacturer of tractors and combine harvesters. Founded 1942 in Treviglio. Answer: SAME Deutz-Fahr.

38. Linux distribution. Sponsored by novel and a number of other companies. Answer: openSUSE.

39. Largest Brazilian airline. Headquarters are in São Paulo. Answer: TAM.

40. American film studio. Original studio of that name was founded in 1919. Answer: United Artists.

41. American global information technology company. Based in blue bell, Pennsylvania, USA. Answer: Unisys.

42. Was the first airline founded in Brazil. From 1965 until 1990 it was Brazil’s leading and almost only international airline. Answer: VARIG.

43. Knife manufacturer based in Switzerland. Sole supplier of multi-purpose knives to the Swiss army. Answer: Victorinox.

44. Israeli world wide web infrastructure software company. Deployment and management of PHP-based web applications. Answer: Zend.

45. Worldwide marketing communications network. It is owned by Omnicom group. Answer: DDB.

46. French multinational advertising and public relations company. One of the world’s three largest advertising holding companies. Answer: Publicis.

47. American internet company. Held over 50 brands across 40 countries, like ask.com. Answer: IAC.

48. Designer and manufacturer of mobile handheld computers. Best known for his organiser. Answer: Psion.

49. Internet-based travel website. Founded as a division of Microsoft in 1996. Answer: Expedia.

50. Answer engine. Based on the computational platform mathematica. Answer: Wolfram Alpha.

Continue Reading...

Level 19 symblCrowd Logo Quiz Answers By Hints

>>symblCrowd Logo Quiz Answers Level 19 By Images<<

1. Chinese multinational telecommunications equipment and systems company. World’s fifth-largest telecoms equipment maker. Answer: ZTE.

2. American video game development company. Developer of Borderlands. Answer: Gearbox.

3. Video game developer based in Lyon, France. Developer of Dishonoured. Answer: Arkane Studios.

4. American video game development company. Developer of Doom and Wolfenstein. Answer: Id Software.

5. Digital distribution platform. Developed by Valve Corporation. Answer: Steam.

6. German kitchen manufacturer. Located in Aich near Bodenkirchen in Lower Bavaria. Answer: Bulthaup.

7. Full-color monthly American magazine. Well known for its Vaporware Awards. Answer: Wired.

8. Free open source 2-dimensional physics simulator engine. Used in many online Flash games. Answer: Box2D.

9. Instant messaging client. Created by Microsoft. Answer: MSN Messenger.

10. Computer program for free-form information gathering. Also part of MS Office. Answer: OneNote.

11. Open-source office productivity software suite. Originated as staroffice. Answer: OpenOffice.

12. Proprietary office suite. Originally developed by stardivision. Answer: StarOffice.

13. Free and open source office suite. Developed by The Document Foundation. Answer: LibreOffice.

14. Free Unix-like operating system. Development began in 1993. Answer: FreeBSD.

15. Unix operating system. Originally developed by Sun Microsystems. Answer: Solaris.

16. Desktop environment. Graphical user interface that runs on top of a computer operating system. Answer: GNOME.

17. Unix-based graphical interface operating systems. Developed, marketed, and sold by Apple. Answer: Mac OS X.

18. Mobile operating system. Developed and distributed by Apple. Answer: IOS.

19. Internet-based travel website. Founded as a division of Microsoft in 1996. Answer: Expedia.

20. Video game developer. Developers of the game series Guild Wars. Answer: ArenaNet.

21. South Korea-based online video game company. Published massively multiplayer online role-playing games. Answer: NCsoft.

22. Anglo-Swiss multinational mining company. World’s largest exporter of thermal coal. Answer: Xstrata.

23. American fast food chain. Competitor of McDonald’s. Answer: Burger King.

24. Europe’s largest manufacturer of sanitary fittings. Has a showroom for partners and visitors on Fifth Avenue, New York. Answer: Grohe.

25. Internetplattform. Website. Offering ad-supported on-demand streaming video. Answer: Hulu.

26. British multinational music company. Was one of the "big four" record companies. Answer: EMI.

27. Travel website. Assists customers in gathering travel information. Answer: TripAdvisor.

28. Canadian telecommunication and wireless equipment company. Best known as the developer of the blackberry smartphone. Answer: RIM.

29. Handheld game console. Manufactured and marketed by Sony. Answer: PS Vita.

30. British-Australian multinational metals and mining corporation. Named after a Spain river. Answer: Rio Tinto.

31. Global generic and specialty pharmaceuticals company. Headquartered in Canonsburg, Pennsylvania. Answer: Mylan.

32. Vector graphics editor. Free cross-platform software. Answer: Inkscape.

33. Menswear. A brand owned by Danish company Bestseller. Answer: JackJones.

34. Family of specifications of an XML-based file format. For two-dimensional vector graphics. Answer: SVG.

35. American video game company. Best known for creating The Elder Scrolls RPG series. Answer: Bethesda.

36. American food production and distribution company. One of the country’s largest producers of branded food. Answer: Del Monte Foods.

37. Image retouching and editing tool. Often cited as a replacement for Adobe Photoshop. Answer: GIMP.

38. One of the largest private equity investment firms. Founded in 1992 by David Bonderman, James Coulter and William S. Price III. Answer: TPG.

39. Set of tools with a managed runtime environment. Facilitates video game development and management. Answer: XNA.

40. Focuses on 3D design software. Best known for AutoCAD. Answer: Autodesk.

41. Software company located in St. John’s, Antigua and Barbuda. Best known for clonecd. Answer: SlySoft.

42. Diversified managed health care company. Largest single health carrier in the United States. Answer: UnitedHealth.

43. Shopping Website. Price comparison service website. Answer: NexTag.

44. American software company. Specializing in Business Service Management software. Answer: BMC Software.

45. American metals industry company. World’s third largest producer of aluminium. Answer: Alcoa.

46. Software company headquartered in Ottawa, Ontario. Specializes in graphics processing. Answer: Corel.

47. Silicon Valley manufacturer of plds. Reconfigurable complex digital circuits. Answer: Altera.

48. Developer and vendor of security software. Founded in 1985 by Dr. Peter Lammer and Dr. Jan Hruska. Answer: Sophos.

49. American dental equipment maker. Leader in consumable dental products. Answer: Dentsply.

50. Was a U.S. airline. Became part of the US Airways Group after a merger in 2005. Answer: America West.

Continue Reading...